Zyxel: Drinkall az EMEA régió főmarketingese

Kevin Drinkall Zyxel EMEA marketingKevin Drinkallt nevezte ki az EMEA régió új marketing- és GTM-stratégiájáért felelős igazgatójává a Zyxel Networks.

Drinkall a technológiai szektorban több mint húsz éves tapasztalatot szerzett. 2015-ben műszaki értékesítést támogató mérnökként csatlakozott a Zyxel Networks csapatához, majd a piacfejlesztés világába tért át, amikor a Zyxel EMEA vállalati vezeték nélküli és felhő szolgáltatások marketingfejlesztési vezetőjévé nevezték ki.

Drinkall kinevezése után sem ült a babérjain, új szerepének egyik első intézkedéseként elindította a vadonatúj „Just Connect” kampányt, amely bemutatja a Zyxel központosított felhőalapú platformjának, a Nebula Together már-már mágikusan csodálatos erejét. A Nebula lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezeték nélküli, vezetékes, biztonsági hardverek és rögzített vezeték nélküli hozzáférések széles skáláját konfigurálják, felügyeljék és kezeljék egyetlen központi vezérlőközponton keresztül.

Kinevezésekor Drinkall azt nyilatkozta, hogy „A Zyxel kiváló hírnevet vívott ki az ügyfelek és a viszonteladók körében Európa-szerte, köszönhetően a hálózati megoldásaink minőségének és a vásárlók számára elérhető széles körű támogatásnak. Folyamatosan újabb kihívások elé állítjuk magunkat, hogy előre haladjunk, és hogy képesek legyünk megadni az otthoni felhasználóknak, az induló vállalkozásoknak, illetve a kis- és nagyvállalkozásoknak azokat a hálózati megoldásokat, amelyekre szükségük van.”


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

R2D2: túl vagyunk az első robotasszisztált epehólyagműtéten

pén máj 27 , 2022
Az országban elsőként robotasszisztált epehólyagműtétet végeztek el a Semmelweis Egyetemen – jelentette be az intézmény. A Da Vinci XI robot segítségével végzett beavatkozás május 24-én történt, a beteg, egy 68 éves nő a műtétet követő második napon elhagyhatta a klinikát, jól van – közölték. A robotasszisztált sebészeti rendszerek előnye, hogy […]
Csillagok háborúja robot doktor

Friss, ropogós