Hanus a Telenor Magyarország élén

2018. augusztus 1-jétől Jan Hanus, a PPF csoport telekommunikációs részlegének vezetője vette át a Telenor Magyarország vezérigazgatói posztját Alexandra Reichtől, aki a Telenor thaiföldi érdekeltsége, a dtac vezérigazgatójaként folytatja pályafutását.

Hanus a Hradec Králové Egyetemen szerzett marketing, közgazdasági és informatikai diplomát. 2017-től a PPF csoport telekommunikációs divíziójának kereskedelmi és hr részlegét vezette. A cseh szakember korábban több mint tíz évig dolgozott az fmcg-szektorban, a Vegg-go vegetáriánus ételeket gyártó gyorsétteremlánc, az Emco élelmiszercég és a cseh Kostelecke uzeniny élelmiszergyártó vállalat vezetőjeként. Hanus magyarországi tapasztalatokkal is rendelkezik: 2011-2012-ben a győri Ceres Sütő Zrt. ügyvezető igazgatói és elnökhelyettesi pozícióját töltötte be. 2009 és 2011 között a tejtermékeket gyártó francia Yoplait csehországi vállalatának ügyvezető igazgatója, 2006-2009 között a Vitana élelmiszergyártó értékesítési igazgatója volt. Hanus optimista, véleménye szerint folytatni tudják azt a növekedést, amit az elmúlt két évben elkezdtek. (Pláne, ha a kormányzat csökkentené, vagy kivezetné az ágazatot sújtó különadót. Arról már nem is beszélve, ha a kormányzathoz közelálló körök megvehetnék a társaságot és visszanevezhetnék a jóval nemzetibbnek hangzó Pannon Gsm-re. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rapporton a nagy amerikai közösségi portálok vezetői

szo aug 4 , 2018
A szenátus hírszerzési bizottsága előtti meghallgatáson jelennek meg a nagy amerikai közösségi portálok vezetői – jelentette be Mark Warner demokrata párti szenátor. A szeptember 5-re tervezett meghallgatáson a Facebook, a Twitter és a Google vezető tisztségviselőit arról faggatják majd, hogy milyen konkrét terveik vannak az amerikai választásokba a közösségi médián […]
putyin orosz hackerek