A testre szabott munkaruha beszerzésének előnyei

munkaruhaHogy mit jelent a testre szabottság a munkaruhák világában? Sokkal többet annál, mint amit a kifejezés sejtetni enged. Sokkal többet annál, mint amire a legtöbben gondolnak és sokkal többet annál, mint amit a hagyományos felfogás a témában érint. Mert sokan a munkaruházatra a mai napig valamiféle szükségként gondolnak, ami mintegy járulékos kiegészítése az adott tevékenységnek, ami nem megkerülhető. Ez tény, de miért is kellene kikerülni bármit, ami divatot, stílust képvisel mégpedig vitathatatlan formában?

Első ránézésre a testre szabottság valami olyasfélét jelent, hogy a kiszemelt ruhadarab paraméterei stimmelnek. A kiválasztott modell nem szorít, nem feszes, nem kényelmetlen, hanem ideális az esése, ezáltal nem akadályozza a könnyed munkavégzést. Természetesen ezek a kritériumok is roppant lényegesek a munkaruha bérlés során. Viszont a testre szabottságnak ez csak egy kicsi részlete. Hogy mi van még itt, amire érdemes némi figyelmet szentelni?

Például a stílus. Sokan azt gondolják, hogyha munkaruházatról van szó, akkor felesleges trendi megjelenésről álmodozni, lévén a munkavédelmi törvények betartása az elsődleges, vagy éppen a higiénia. Nyilván mindkét szempont prioritást élvez, viszont e kettő kevés a teljes sikerhez. Egy üzlet arculatához ugyanis szorosan hozzátartozik az a fajta kisugárzás, egységes fellépés, amit a dolgozók ruházata közvetít. Még a legtisztább ruhaneműk sem képesek önmagukban pozitív feltűnést kelteni.

A testre szabottság tehát cégre igazított egyéni megoldásokat jelent. Mi az az üzenet, amit a vállalat közvetít a vásárlói felé? Úgy hathat, hogy az erre a kérdésre adott válasznak nincsen túl nagy jelentősége, de ez csak a látszat. Az optimális munkaruházat ugyanis egyet jelent az érintett brand szemmel látható építésével, erősítésével.

Hol marad a praktikum?

A testre szabottság sokadik aspektusa kihagyhatatlan módon a maradéktalan, specifikus, az adott ipari ágazatra koncentráló praktikusság. A ruháknak egyszerűen fogalmazva bírniuk kell a strapát, ami nyilván üzleti tevékenységenként egészen különböző igénybevétellel egyenlő. Ezen túl a tisztaság – mégpedig itt a patyolat tisztaságra gondolunk, nem szenvedhet csorbát. A hiánytalan higiénia mellett a ruhadarabok megjelenése is kulcsfontosságú, mert a kifogástalan külsőhöz elengedhetetlen a gyűrődés- és foltmentes ruhák viselése. Márpedig nap, mint nap ezeket a feltételeket megteremteni nem egyszerű feladat. Kivéve, ha ránk bízza! Mi vállaljuk a ruhák mosását, karbantartását, tárolását és szállítását. Vagyis több idő és energia juthat a vállalkozásra, az üzleti ügyek intézésére, a cég pályájának igazgatására.

Ha még nem biztos abban, hogy mik azok az egyedi stílusjegyek, amik a testre szabottság netovábbját kínálják, akkor az első konzultáció alkalmával minden tisztázhatunk. Célszerű az egységes megjelenés milyenségének kitalálására energiát áldozni, mert ez az a befektetés, ami ezerszeresen megtérülhet.

A kényelmes, funkcionális, higiénikus ruházat minden dolgozónak jár, hiszen csak így garantálható a jó közérzet. Ha önmagában az öltözet büszkeségre ad okot, az olyan pozitívum, ami azonnal látható, érzékelhető és ami szó szerint mindenkinek az előnyére válhat!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elindult az Oracle Database Service for Microsoft Azure

pén júl 29 , 2022
Az Oracle és a Microsoft együttműködése révén az Azure-ügyfelek közvetlen, egyszerűsített hozzáférést kapnak Oracle adatbázisokhoz az Oracle Cloud Infrastructure-ben (OCI). Az Oracle és a Microsoft bejelentette az Oracle Database Service for Microsoft Azure általános elérhetőségét. Ezzel az új ajánlattal a Microsoft Azure ügyfelei fél kézzel hozhatnak létre, érhetnek el és […]
felhő

És még ez is...