Mostantól Magyar-Zimmerman működteti az SAP-t

Magyar-Zimmerman Nicholast

Új, vezetői pozíciót hozott létre az SAP hazai fejlesztőközpontja, amelyre Magyar-Zimmerman Nicholast nevezte ki- adta hírül az SAP Hungary Kft. A működtetési igazgatói (COO) szerepet a fejlesztőközpontnál zajló jelentős bővítés indokolta. Az új vezető feladata a több mint hétszáz fősre nőtt központ napi menedzselése mellett a leendő munkatársak megkeresését segítő szakmai rendezvények, és más kezdeményezések összefogása, valamint az erős nemzetközi szerepvállalásból adódó projektek irányítása.

A működtetési vezetőt házon belül nevezte ki a szoftvercég. Magyar-Zimmerman tíz éve dolgozik az SAP-nál Budapesten. Karrierjét a fejlesztési területén kezdte, majd projektvezetőként felelt az olyan innovatív, hatékonyságnövelő módszerek bevezetéséért, mint a design thinking. Mostani kinevezése előtt az egyik fejlesztői csapat irányításáért felelt. A működtetési igazgató Markus Hilkennek, a fejlesztőközpont vezetőjének tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Magyar-Zimmerman a skót Heriot-Watt Egyetemen szerezte diplomáját. Angol anyanyelve mellett németül, franciául beszél. A szakember családos, szabadidejében emellett sportol, és magyar nyelvtudását tökéletesíti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egy felmérés szerint biztonságtudatosabbak vagyunk a utazás alatt

szo aug 13 , 2016
Az ESET a közelmúltban egy rövid felmérést készített arról, hogy a magyarországi felhasználók milyen biztonsági intézkedéseket tesznek utazás előtt és alatt. A kutatás eredményeiből kiderült, hogy a többség tudatosan védi adatait a várható támadások ellen. Mind utazás előtt, mind utazás alatt gondoskodnak a védelemről, figyelve azokra a helyzetekre, amikor az […]
Vonat, MÁV, gyerek

Friss, ropogós