Mit várhatunk el egy minőségi vezeték nélküli porszívótól?

roidmi.huAmikor egy új háztartási eszközt szeretnénk vásárolni, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színvonalú termékre tesszük le a voksunkat, hiszen egyrészt az olcsó húsnak híg a leve, tartja a mondás, másrészt azonban egy fillérrel sem szeretnénk többet költeni a feltétlenül szükségesnél.

Mik lehetnek azok a szempontok, amelyek alapján érdemes mérlegelni a választást? Mi mindent tud egy prémiumkategória, ha vezeték nélküli porszívóról van szó? Tarts velünk a cikkben, és megtudhatod!

Fontos szempontok a vásárlásnál

Természetesen az egyik szempont mindig legyen az, hogy megfelelő hatékonyságú gépet válasszunk, amely emellett elég sokáig bírja egyetlen töltéssel ahhoz, hogy akár a teljes lakást kitakaríthassuk vele. 

Szintén fontos és eldöntendő kérdés, hogy szeretnénk-e, hogy legyenek extra funkciói a készüléknek, például legyen kivehető morzsaporszívója, legyenek hozzá plusz kiegészítők, amelyekkel nemcsak a padlón, hanem például a kárpitos felületeken is használhatjuk, továbbá szeretnénk-e, ha tudna felmosni.

Amennyiben minden kérdésre igen a válasz, s még a dizájnos külső is számít nekünk, akkor érdemes megismerkednünk a Roidmi X30 VX vezeték nélküli porszívóval.

Ismerd meg a Roidmi X30 VX vezeték nélküli porszívót!

A Roidmi.hu vezeték nélküli porszívói között megtalálhatóak az alacsonyabb szintű gépek mellett a prémiumszínvonalat képviselő rúdporszívók is. A Roidmi X30 VX a készülékek között a csúcsmodellnek számít.

Robusztus megjelenés, elegáns kivitel, kiváló minőség – leginkább ezek a kifejezések jutnak erről a vezeték nélküli porszívóról az eszünkbe. Kiemelkedő szívóereje ellenére is kecses, könnyű és kicsi. Tökéletes választás egy átlagos méretű családba, de bizony képes megállni a helyét a sokgyermekes családokban is. Nem okoz gondot az sem, ha házi kedvenc is akad a koszolók között.

Akár 80 percen keresztül képes folyamatosan működni, de fél óra alatt simán kitakaríthatunk vele egy átlagos méretekkel bíró otthont. Mindig kéznél van, nincs bajlódás a vezetékekkel, nem kell keresni a mindig újabb és újabb konnektorokat, s elképesztően könnyű használatot biztosít. Minden háztartási szeméttel képes hatékonyan elbánni, amit jobb nem széthordani a lakásban.

A vezeték nélküli készülék külön előnye, hogy többféle kiegészítő jár hozzá, s ezekkel bővíthetjük az eszköz felhasználhatóságát. Az egyik leghasznosabb funkció nyilvánvalóan az lesz, hogy az autót is ragyogó tisztaságban őrizhetjük meg ezzel az eszközzel.

A felmosás funkciót is egyszerűen imádni kell

A Roidmi X30 VX vezeték nélküli porszívó nemcsak porszívózni, hanem felmosni is tud. A magától mozgó felmosófejeknek köszönhetően könnyebben eltávolíthatjuk a szennyeződéseket, mint a hagyományos felmosószettel. Ezzel a géppel a felmosás csak egy szimpla kis séta, amellyel pillanatok alatt ragyogó tisztaságot érhetünk el az otthonunkban. 

Ha prémiumkategóriájú rúdporszívó vásárlása a cél, érdemes ennek a készüléknek adnunk egy lehetőséget.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kiberbiztonsági ellenőrző lista: tennivalók a baj megelőzésére

ked ápr 5 , 2022
ShareTweetPinShareNehéz idők jönnek, egyre több veszély leselkedik a vállalatok informatikai rendszereire. Íme néhány fontos lépés, amelyeket a szlovák it-biztonsági társaság, az ESET szakértői szerint érdemes megtennie a vállalkozása biztonsága érdekében. Frissítse (vagy készítse el) az üzletmenet folytonosságát biztosító tervet. Tervezze meg, hogyan működhet a vállalkozás folyamatosan egy esetleges kibertámadás alatt, […]
hacker

És még ez is...