Moderálunk

A [-] mínuszos.hu hírportál minden olvasója számára biztosítja a lehetőséget, hogy hozzászóljon a cikkeinkhez. Célunk, hogy helyt adjunk az eltérő véleményeknek, érdemi vitáknak s az írásainkat kiegészíteni vagy helyesbíteni szándékozó információknak.

A hozzászólásokat moderáljuk. A lehető leggyorsabban törlünk minden törvénybe ütköző hozzászólást. Nem tűrjük a felhasználókat, a szerzőket vagy közéleti szereplőket érintő durva személyeskedést, töröljük, az alpári, agresszív, rasszista, gyűlöletkeltésre és megfélemlítésre alkalmas kommentárokat is. Az idegen nyelvű trágár kifejezéseket is töröljük. Ha egy vita kirívóan elmérgesedik és tömegével jelennek meg benne a fenti szempontok szerint törlendő hozzászólások, akkor a moderátor beszüntetheti a kommentelés lehetőségét. A vita áttekinthetősége érdekében a nagyon hosszú, több oldalas hozzászólásokat is törölhetjük.

Reklámok, hirdetések és szervezett kampányok, politikai propagandaakciók számára nem biztosítunk teret. Kitiltjuk azokat, akik politikai propagandát terjesztenek, a [-] mínuszos.hu elveivel és minőségével összeegyeztethetetlen tartalmú oldalak linkjeit helyezik el, vagy a hozzászólás lehetőségét kizárólag blogjaik, weboldaluk reklámozására használják.