Kaufino – akciós újságok környezettudatosan

kaufinoAz akciós újságok nem számítanak újdonságnak. Biztosan emlékszik még gyerekkorából, hogy miden héten a postaládában landoltak az aktuális szórólapok. Sokan nem örültek ennek, hiszen ez rengeteg felesleges papírral járt, amely a szemétben végezte. Napjainkban a legtöbben fokozottan odafigyelünk a környezettudatosságra, ezen belül is a szemét csökkentésére. Ez azonban nem jelenti azt, hogy búcsút kell inteni az akciós újságoknak – épp ellenkezőleg. Bemutatjuk önnek a környezettudatos alternatívát, a Kaufino portált.

A legfrissebb akciós újságok gyűjtőhelye

A Kaufino portálon mindig megtalálja a legfrissebb akciós újságokat, így sokkal előbb hozzájuk jut, mint a papíralapú szórólapokhoz. Nem kell többé várnia, mikor landolnak a postaládában, hiszen egyetlen kattintással átlapozhatja kedvenc áruháza akciós újságát. A Kaufinón megtalálja a a legnagyobb magyar áruházak akciós újságait kényelmesen, egy helyen. A főoldalon mindig megtalálja a legújabb szórólapokat, így elsőként értesülhet a legfrissebb akciókról.

Áruházak széles választéka

A klasszikus élelmiszert kínáló áruházak szórólapjai mellett számos más kategóriában is talál akciós újságokat. Drogéria és kozmetika kategóriában lapozza át a Müller szórólapot, amelyben szépségápolási termékeket, sminkeket, parfümöket, háztartási cikkeket, bio élelmiszereket és még rengeteg mást talál. További kategóriák például a Divat és cipő, Sport, Elektronika, Gyógyszertárak és egészség, Bútorok vagy Állatok. Minden kategóriában megtalálja az aktuális akciós újságokat, amelyek segítségével rengeteget spórolhat.

Spóroljon az akciós újságokkal

Miért is olyan jók az akciós újságok? Elsősorban azért, mert a segítségükkel rengeteget spórolhat. Minden nagyobb bevásárlás előtt szánjon időt a tervezésre. Ez kezdődhet akár a heti menü összeállításával, amely alapján összeírhatja a szükséges hozzávalókat, amelyeket meg szeretne vásárolni. A listát kiegészítheti további élelmiszerekkel és háztartási kellékekkel. A tervezéshez használja az akciós újságokat, amelyek segítségével azt is kiválaszthatja, melyik áruházban vásároljon a héten. Bevásárlólista nélkül sose induljon el vásárolni, hiszen így sokkal kisebb az esélye, hogy olyan dolgok is landolnak a bevásárlókocsiban, amiket amúgy nem is tervezett megvásárolni. Próbálja ki ezt a módszert, és meglátja, milyen sokat spórolhat vásárlásai során a Kaufino segítségével.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Online divat-kiskereskedelem: új piaci kihívások várhazók

csü febr 24 , 2022
A divatcikkek értékesítésében is bővül a webáruházak részesedése, tavaly már majdnem elérte a húsz százalékot Magyarországon. Egy felmérés szerint a divat-kiskereskedelem a 2020-as tizenegy százalékos visszaesés után 2021-ben mintegy tíz százalékkal tudott nőni, így a várakozások szerint a hagyományos csatornákon történő értékesítés 2022-ben újra elérheti járvány előtti szintet. Mindeközben az […]
divat

És még ez is...