Shopify, a népszerű webáruházrendszer

7blog.huAz online kereskedelem rohamos fejlődése az utóbbi évtizedekben új értékesítési lehetőségeket teremtett a vállalkozások számára. A webshopok létrehozásakor sok vállalatvezető szembesült azzal a kérdéssel, hogy az elérhető e-kereskedelmi platformok közül melyiket válassza.

Hogyan lehet megbízható webáruházad?

A vásárlók azt a webáruházat tartják megbízhatónak, ahol a termék a megrendelést követően pontosan megérkezik. Az is fontos szempont, hogy a vásárlás folyamata átlátható legyen, és visszajelzéseket kapjanak a rendelés állapotáról.

Ehhez olyan webshoprendszert célszerű kialakítani, mint a Shopify, ami megfelel a digitalizált üzleti világ kihívásainak. Könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, a felhasználók gyorsan hozzáférnek a különböző funkciókhoz. A 7Blog néven megtalálható 7Digits online marketing ügynökségnél minősített fejlesztők által történik a Shopify webshop készítés, így a tökéletes eredmény garantált, mind backend, mind frontend oldalon.

Milyen funkció futnak egy webáruház backendjében ?

Egy webshop backendje, azaz háttérrendszere az online áruház működésének alapját biztosítja, kezeli az adatok tárolását, feldolgozását, üzleti logikáját. A backend kezeli az adatbázist, valósítja meg a termék-, kategória-, felhasználó- és kosárkezelést.

Megteremti a fizetési megoldások keretrendszerét, az adminisztrációs felületet, a külső szolgáltatásokkal, API-kon keresztül történő kommunikációt. A backendnek a vállalkozásod tevékenységéhez történő személyre szabása szoftverfejlesztők feladata, éppúgy, mint a frontend, azaz a felhasználó számára megjelenő kezelőfelület kialakítása.

Milyen előnyökkel jár a Shopify webshop az 7Digitsnél?

  • A Shopify lehetőséget nyújt arra, hogy a fejlesztők egyedi dizájnnal a vállalkozásod arculatához igazítsák a webáruházadat.
  • A Shopify a legmagasabb szintű biztonsági rendszerrel rendelkezik. Ez biztosítja, hogy a vevők személyes és pénzügyi adatai védve legyenek.
  • A webáruháznak mobilbarátnak kell lennie, hiszen a vásárlók jelentős része a telefonját használja böngészésre. A Shopify automatikusan alkalmazkodik a különböző eszközök kijelzőméretéhez és típusához.
  • Lehetővé teszi, hogy a fejlesztők különböző funkciókat és szolgáltatásokat integráljanak a webshopba, ami lehetőséget ad az automatizálásra, a készletkezelés hatékonyabbá tételére. Minden egyedi igénynek megfeleltethető a fizetési kapu, a futárszolgálati pluginok bekötése, és a technikai SEO beállítások sem jelentenek problémát.
  • Olyan vásárlásösztönző módszereket képes kezelni, mint az automata e-mail flow-k, a kosárelhagyók többlépcsős konvertálása, az intelligenciaalapú vevői profilalkotás, a hűségprogramok létrehozása.
  • Mobilra optimalizált napi-, heti-, és havi riportok, készletgazdálkodási támogatás létrehozására van lehetőség.

Ha webshop létrehozását tervezed, a Shopify megbízható és felhasználóbarát rendszer, ugyanakkor a vállalkozásod üzleti folyamataiba is jól beilleszthető.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lopott szoftvereket foglalt le a NAV

ked aug 29 , 2023
Hamis autódiagnosztikai eszközöket és szoftvereket foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy Zala megyei autószervizben. A hatóság közleménye szerint a pénzügyőrök rendszeresen ellenőrzik, hogy az autószervizek jogtiszta szoftverekkel dolgoznak-e. Egy ilyen jellegű ellenőrzésbe bukott bele egy Zala megyei autószerviz is. A szervizt a NAV együtt ellenőrizte a Járműipari […]
autó szervíz laptop

És még ez is...