Hogyan kapcsolódik egymáshoz a tantra és az elvárások?

intimazs.huMindenkinek vannak emlékei arról, hogy már gyermekkorában azt hajtogatták neki, hogy fogadj szót, tedd azt, amire kérnek és amit mondanak. Ez általánosságban oda vezet, hogy állandóan meg akarunk felelni az elvárásoknak, amik kívülről, vagy akár belülről érkeznek.

Először csak a szüleink mondják nekünk, majd jönnek a tanárok, a barátok, a környezetünkben élő emberek, végezetül a társadalom. A tantra és az elvárások szorosan kapcsolódnak egymáshoz, így ebben a cikkben ezt a témát fejtjük ki részletesebben.

Elvárásoktól való szabadulás

Mindannyian szeretnénk megszabadulni a nyomástól, hogy ne kelljen mindenkinek megfelelni. Az intimázs masszázs során a lélek felszabadul, ezzel együtt a test gyönyörére is hangsúlyt fektetnek. Ennek köszönhetően mind a két érzést át tudjuk élni, de csak akkor, ha sikerül elengedni minden elvárást, élvezni a jelent, elfogadni azt, hogy sosem fogunk tudni mindenkinek megfelelni.

A masszázs során lesz idő ráhangolódni, hiszen először csak egy beszélgetés folyik. Nagyon fontos a kölcsönös bizalom, csak akkor kezdődhet meg a szeánsz, ha ezt sikerül elérni. Átöltözést követően egy hangulatos szoba vár minket, ahova idővel a masszőr is megérkezik. Itt már érdemes elgondolkodni az elvárásainkon, azon, hogy képesek vagyunk-e átadni magunkat az élménynek. Nem muszáj történnie semmi konkrét dolognak, de ha erre vágyunk, ezt is el kell mondanunk. Itt minden csak értünk van.

Elvárások a férfi nemben

Az biztos, hogy a hölgyeken mindig nagy a nyomás, de nem gondolhatjuk, hogy a férfiakban ez nincsen meg. Az első lingam masszázs előtt rengeteg kérdés merülhet fel saját magunkkal kapcsolatban. A tapasztalat azt mutatja, hogy a masszázs akkor lesz a legszebb, ha nem izguljuk és gondoljuk túl a dolgot. Nem kell attól tartani, hogy ez valakinek nem való, milyen a testem, mit fog szólni a masszőr hozzám. A gondolatok, kétségek és a belső hang nem állíthat meg abban, hogy megszabaduljunk az elvárásoktól.

A tantra masszázs biztonságos, nem kell aggódni, hiszen gondoljunk csak bele, hányszor volt már olyan, amit túlgondoltunk és sokkal jobb lett a vége, mint azt sejtettük volna. Az urakban ugyanúgy megvan a késztetés, hogy bizonyítsanak, hiszen aggódnak, hogy nem fogadják el, nem szeretik őket eléggé. Ezek mind valós aggodalmak, amelyektől jó lenne megszabadulni, nem igaz?

Miért jó a tantrikus lingam masszázs?

Legfőképp azért, mert itt van idő ráhangolódni, megosztani a masszőrrel a kétségeinket. Mivel egy jól felépített és bejáratott folyamatról van szó, így senkire nem rontanak rá azonnal. Ha az első alkalommal nem tudunk felszabadulni, az is teljesen rendben van.

A masszőrök tapasztaltak, nem nézik, hogy kinek mekkora a hasa, milyenek a testi adottságai, hol szőrös és hol nem. Az érintések lassúak, simítóak, amik szépen lassan fokozzák a vágyat. Ügyelnek arra, hogy csak ránk figyeljenek, ezzel pedig a jelenben tudnak minket tartani. A cél viszont nem az orgazmus, hiszen ez sokszor be sem következik. Engedjük tehát el az elvárásainkat és adjuk át magunkat az élménynek!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A fesztiválok elképzelhetetlenek sör nélkül!

sze szept 13 , 2023
Lehet bármilyen évszak, egy sörözés mindig belefér, de valljuk be, hogy a nyár szinte elképzelhetetlen a jéghideg, habos ital nélkül. A sör kiváló sok étel mellé is, de remek kísérője baráti beszélgetéseknek, esti sütögetéseknek vagy a vízparti napozásnak. Jó hír, hogy a sör mértékkel fogyasztva egészséges is, hiszen tele van […]
indepack.hu

És még ez is...