Miért jobb felhő irodából dolgozni?

systemfarmer.huA felhőalapú irodai szolgáltatások népszerűsége Magyarországon is növekszik: a folyamat annak köszönhető, hogy az irodai munkát nagyon egyszerű átállítani a felhőre, cserébe viszont számtalan (verseny)előnnyel jár a modernizáció. Lássuk, milyen pozitív változásokat hozhat el egy hibrid vagy 100 százalékban felhő infrastruktúra egy cég életébe.

Bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről elérhető adatok 

A felhő rendszerek elsőszámú nyeresége a kollaboráció. A munkatársak mindössze internetkapcsolat segítségével futtathatják a közös alkalmazásokat, hozzáférhetnek a céges dokumentumokhoz, megoszthatják egymással az adatokat – egyszóval a csapatmunka hatékonyabbá válik egy felhőalapú irodai alkalmazáscsomag használatával. Míg korábban e-mailben vagy akár külső háttértároló segítségével továbbították a kollégák a fontos fájlokat, addig egy felhő környezetben elég azt feltölteni a tárhelyre, ott pedig bárki, akinek hozzáférést biztosítottunk használhatja, szerkesztheti.

Távoli munkavégzés 

Napjainkban a home office lehetősége már a legtöbb irodai munkát kínáló cégnél alapvető munkafeltétel. De olyan is előfordulhat, hogy egy másik országban kell prezentálni egy előadáson, vagy útközben kell megválaszolnunk egy fontos e-mailt. A felhő iroda akár 1000 kilométer távolságból, telefonról vagy hajnalban is ugyanúgy elérhető.

Költséghatékonyabb  

A Systemfarmer Zrt. informatikai vállalat több mint 10 éve foglalkozik hibrid vagy felhő munkahelyek megteremtésével. A Microsoft Gold Partner cég célja, hogy elsősorban a KKV vállalatokat ébressze rá, mennyivel jobban megéri, ha az IT folyamatok a felhőből működnek, hiszen ezzel jelentős kiadásokat spórolhat meg egy dinamikusan fejlődő 50-150 fős magyar vállalat.

„Ha egy külső partner szolgáltatja az informatikai rendszereket a vállalatnak, akkor nem kell belsős rendszergazdát fenntartani, az IT szakértők tudásukat használva a cég méreteire és folyamataira szabott megoldásokat nyújtanak. Csapatunkkal a Systemfarmer Zrt.-nél nemcsak felhősítünk, de felmérjük a meglévő rendszert, bevezetjük azokat az informatikai szoftvereket, megoldásokat, amelyekkel a vállalat eredményesebb lehet, és rendszeresen karban is tartjuk ügyfeleink számára az IT környezetet. Ebben a szakmában a folyamatos modernizáció képessége hatalmas előny lehet, mi ezt nyújtjuk a megbízóinknak” – mutatja be a Systemfarmer Zrt. szolgáltatásainak működését a cégvezető, Téglás András.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

171 bátor magyar panaszai rendeződtek

ked febr 8 , 2022
ShareTweetPinShareAz uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben — áll az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleményében. Az elektronikus kereskedelem rekordot rekordra halmoz hazánkban. Az Eurostat közelmúltban közzétett adatsora szerint a 2016-os 48 százalékhoz képest tavaly már a hazai […]
panasz ideges

És még ez is...