Luxusszínvonalú szállodai szobák a Dunántúlon

europafit.huA pihenésünk színhelyéül elképzelt szállás jó néhány rostán átmegy, mire eljutunk a kiválasztott hotelig. Számos szempont lesz megfontolás tárgya, mielőtt eldönti egy személy vagy egy egész család, hogy hová szeretne menni üdülni akár nyáron, akár az év bármely időszakában. Sokszor a tényezőket együttesen kell számba venni, mert vannak olyan jellemzők, amelyek egyaránt fontosak.

Amikor valami újat szeretnénk

Sokszor az jelenti a kikapcsolódást, ha sikerül kizökkenni a megszokott környezetünkből és egy teljesen más miliőbe csöppenni. Ezért érdemes megnézni a hévízi Hotel Európa Fit****superior szobáit, melyek felejthetetlen kikapcsolódást ígérnek.

Hévíz a gyógytava miatt már évszázadok óta ismert település a környékbeliek körében, mára pedig világhírűvé vált, és szállláshelyek széles választéka található meg a mindössze 4 ezer fős településen. Az Európafit tradicionális hévízi gyógyszállodaként a gyógyítás és egészségmegőrzés jegyében szervezi minden tevékenységét és használja fel a hévízi-tó vizének erejét.

Nemcsak az első benyomások rendkívüliek

Amikor kiválasztunk egy szállást, első körben az adott szálloda honlapján találkozunk a szállodai szobák kinézetével. Egy jó hírnévvel rendelkező szálloda – mint amilyen az Európafit is – esetében alapkövetelmény, hogy a weboldalon található fotókkal megegyező enteriőr várja az oda érkezőket. Szerencsére ez náluk teljes mértékben teljesül,  magas színvonal fogadja a hozzájuk érkezőket.

A hévízi szállodában kétágyas szobák, deluxe szobák és lakosztályok állnak rendelkezésre. A vendégek választhatnak standard vagy superior kétágyas, deluxe és deluxe plus szobák között, amelyek alapfelszereltsége ugyanaz, viszont a superior és a deluxe plus szobáik park- és/vagy medenceoldali kilátással rendelkeznek.

Ha egy romantikus hétvége eltöltése a cél, akkor a párok számára a kétágyas szobákat, a családok részére deluxe-okat javasolják, ahol hálórész és ágyazható nappali is várja az érkezőket. Megtalálhatók a szállodában összenyitható kontaktszobák, ahol két egymás melletti kétágyas szoba között van meg a lehetőség az átjárásra.

Exkluzív felszereltség

A lakosztályokat megújult enteriőr, egyedi falburkolatok és stílusos színválasztás jellemzi. E prémium szobát választó vendégek borhűtőt (pezsgő és ház bora bekészítéssel), minibárt (érkezéskor italcsomag bekszítéssel), kapszulás kávéfőző gépet, érkezéskor szezonális bekészítés finomságokat, Billerbeck ágyneműt, szemmaszkot, papucsot is találnak a szobában. Természetesen a szálloda mindegyik szobája erkélyes vagy teraszos, káddal vagy zuhanyzóval, minibárral, széffel, hajszárítóval, telefonnal, műholdas LCD televízióval felszerelt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Érdekességek az ír whiskey története kapcsán

szo okt 14 , 2023
Mi az ír whiskey különleges titka? Milyen speciális eljárásoknak, összetevőknek és folyamatoknak tudható be, hogy az ital világszerte megbecsültnek számít szerte a fogyasztók körében? Van-e egyáltalán titok, vagy csak tudatosság és munka áll a háttérben? Ezt a rejtélyt fogjuk egy kicsit megvizsgálni máris a bejegyzés keretei között. Utánajárunk a dolognak, […]
idrinks.hu

És még ez is...