Disztributor disztribútornak farkasa

moneyAz Ingram Micro cégvásárlással erősít Kelet- és Dél-Európában, a value-add – hozzáadott értékű – disztribúciós szolgáltatásainak kibővítéséért. Az akvizíció során az orosz tulajdonú RRC Group CEE divíziója amerikai tulajdonba kerül, így a kaliforniai cég komoly piaci pozícióval rendelkező RRC leányvállalatokat integrál szervezetébe. Az RRC viszonteladó partnerei számára nyújtott szolgáltatásai közé tartozik a mérnöki, informatikai tervezés, tanácsadás, logisztikai, képzési, marketing és pénzügyi támogatás is – speciálisan a közép- és nagyvállalati it-megoldásokkal. A kaliforniai vállalat szolgáltatási portfóliója is számottevően növekszik majd a régióban, az RRC által képviselt gyártók nyolcvan százaléka új megoldásként jelenik meg az Ingram Micro termékpalettáján. Ezzel az akvizícióval az egyik legnagyobb it-nagykereskedő szereplővé lép elő a cég Kelet- és Dél-Európában.

A felvásárlás várhatóan 2016 első felében zárul le a versenyhivatali, jogszabályi ellenőrzések után. A jóváhagyásig a két cég önálló vállalatként működik, önálló szervezetben, önálló ügyfélkörrel, ezt követően indul el az összeolvadási lépések koordinációja, a szervezeti kapcsolódás, szolgáltatások harmonizálásának végrehajtása. A két vállalat minden képviselt it-gyártói terméket és szolgáltatást továbbvisz a közös szervezetbe és minden munkatársra számítanak az akvizíció során.

Az RRC Group CEE divízió
Lengyelország
Csehország
Magyarország
Szerbia
Románia
Bulgária
Horvátország
Szlovénia
Macedónia
Albánia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A fővárosiak UBER-pártiak

csü febr 18 , 2016
A fővárosi lakosok döntő többsége támogatja az UBER-t egy frissen készült felmérés szerint. Az IPSOS kutatása alapján a budapestiek kétharmada egyetért azzal, hogy továbbra is szükség van a közösségi autómegosztó szolgáltatás működésére a fővárosban. A válaszadók több mint négyötöde szerint az új digitális technológiák új gazdasági lehetőséget teremtenek Budapesten, és […]