A bokavillantástól a babydollig

szexvital.huA női divat folyton változik, hol a kihívóan szexi ruhák kerülnek előtérbe, hol a visszafogott elegancia a trendi. Mikor reggelente felöltözünk, nem is gondolunk arra, hogy még nagyanyáink idejében sem volt mindegy, mit visel egy nő. Nem is olyan régen annyira rejtegették a női test szépségét, hogy már egy kivillanó boka miatt is közfelháborodás tört ki.

Öltözet nappal és éjjel

Napjainkban a legtöbb nő a hétköznapok során igyekszik olyan öltözéket viselni, amely társadalmilag elfogadott: nadrág, legalább térdközépig érő szoknya, vállakat is takaró felső. Éjszaka azonban a testet nagyrészt szabadon hagyó ruháké lesz a főszerep, főleg, ha a partner elcsábításáról van szó.

A Szexvitál.hu webshop szexi ruhái között megtalálunk mindent, ami felfedi bájainkat. A forró éjszaka elengedhetetlen kelléke lehet például egy átlátszó babydoll, egy csipkebetétes hálóing vagy a BDSM kedvelői által használt bőr overall is.

Egy igézően szexi ruha a 20-21. század sajátja, eleink még nem engedhették meg maguknak, hogy ilyet viseljenek. Tekintsük át röviden, mióta is létezik miniszoknya, neccharisnya, és mi vezetett ahhoz, hogy napjainkban szabadon kiélhessük a szexuális energiáinkat!

A szexuális forradalom kezdete

A szexuális forradalom az 1940-es, 50-es évek folyamán ment végbe, és mint sok minden más, ez is a tengerentúlról indult. A film, a mozi, majd pedig a televízió megjelenésével egyre gyorsabban terjedtek a felszabadító eszmék is, és közben nem egy színésznő vált erotikus kisugárzása miatt példaképpé.

A szabadság gondolata az öltözködésben is tükröződött, a miniszoknya az 1960-as években jelent meg. 1965-ben a brit Mary Quant tervező kollekciójában tűnt fel először ez a ruhadarab, Franciaországban pedig André Courrèges tervező készített miniruhákat fiatal hölgyeknek.

A rövid szoknyák láttatni engedték nemcsak a bokát, hanem a combot is, ami igazán felszabadítóan hatott a kor embereire. Ugyanakkor ez vezetett a további szexi kiegészítők megjelenéséhez is: gondoljunk csak a cipzáras térdcsizmára vagy a neccharisnyára. És a sor még nem ér itt véget!

Szexi ruhadarabok a 20-21. században

A miniszoknya elterjedésével a fehérneműk is felértékelődtek, változáson mentek keresztül. Egy csábító nő már nem vehetett fel akármilyen bugyit a szoknya alá, ezért megjelentek a finom, selyemből és csipkéből készült alsóneműk.

Mindeközben a női felsők is egyre átlátszóbb anyagból készültek, így sokszor a melltartó is láthatóvá vált. Napjainkra pedig már nem számít polgárpukkasztó viseletnek egy ilyen szett a hétköznapok során sem.

Az éjszakai együttléteket azonban megspékelhetjük egy-egy vadító öltözettel, lehet ez egy csipkés hálóing, egy nyitott babydoll, egy feszes bőrnadrág vagy egy diáklány jelmez. Ma már számtalan lehetőségünk van arra, hogy olyan ruhát válasszunk a partnerünk elcsábításához, amely igazán szexi, ugyanakkor ízléses is. A Szexvitál.hu oldalán érdemes kiválasztani a nekünk tetszőt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A legjobb információforrások filmrajongóknak

csü jan 12 , 2023
Filmrajongók, egyesüljetek! Akár a kasszasiker filmek vagy inkább a művészi filmek rajongója vagy, egy biztos, szeretnél mindig naprakész maradni a témával kapcsolatban. Ezért is gondoltuk, hogy ebben a cikkünkben felsorolunk pár olyan forrást, amelyek a kritikáktól kezdve a legújabb fimbemutatókig mindenre összpontosítanak. Filter.hu A 2016-ban még Toptalq.hu néven futó oldal […]
filter.hu

És még ez is...