Mit keres a kertben a nappali?

mabadi.huA családi házak udvara, kertje, a teraszok, az erkélyek ma már többféle funkciót is ellátnak. Nemcsak pihenésre, hanem kerti partik, összejövetelek megrendezésére is kiválóan alkalmasak. Baráti beszélgetések, családi események, borozgatások, grillezés, bográcsozás és hangulatos étkezések remek színtere lehet a szépen berendezett kert.

Ehhez azonban szükséges a megfelelő kényelem, és az esztétikum sem egy utolsó szempont. Ahogy a nappalinkat és egész lakásunkat berendezzük, úgy tehetjük ezt a kerttel is, hogy minél barátságosabb és harmonikusabb legyen a pihenés, a szórakozás odakint.

Vigyük ki a nappalit a kertbe!

A mabadi.hu sokféle hintaágypárnát kínál, ahogy kerti bútorokat, napernyőket és egyéb kiegészítőket is, amelyek segítségével igazán gyönyörű és komfortos pihenőoázist varázsolhatunk a kertünkből.

Vidám színek és minták tarkítják a hintaágypárnákat, illetve a napozóágyakra és a kerti székekre való párnákat is. Feldobják a kert hangulatát, ahol kikapcsolódhatunk a stresszes hétköznapok zajából, feltöltődhetünk egy finom kávé, egy hideg sör, vagy egy hűsítő ital társaságában.

S mindezeket tovább fokozhatjuk, ha magunkkal visszük a relaxáláshoz kedvenc könyvünket, zenénket, vagy csak egy barátot egy jó beszélgetéshez. A hintaágy kényelmében megbeszélhetjük az eseményeket, közben kikapcsolódunk a friss levegőn, s nem a zárt lakásban ülünk.

Ahogy bent, úgy kint

Szépen, ízlésesen elrendezett kertünk kialakítása nem bonyolult feladat, mindössze egy kis kreativitást igényel, na meg persze a pénztárcánkat. Ha megvan mind a két hozzávaló, akkor semmi nem állhat útjába egy minden igényt kielégítő kerti pihenőhely megvalósításának.

Hidegebb időszakokban a nappalink a családi törzshely a találkozókhoz, az esti közös tévézéshez, a baráti beszélgetésekhez, de nyáron, a kellemes melegben kiköltöztethetjük a kertbe ezt a helyiséget. Természetesen nem szó szerint, csak a funkcióját tekintve.

Itt is ugyanúgy figyelni kell a színek, a bútorok és a kiegészítők esztétikus összehangolására annak érdekében, hogy a legtökéletesebb végeredményt kapjuk. Olyan lesz az arculata kertünknek, amilyen stílusban mi berendezzük.

Kényelem a kertben

Páratlan lehetőség a szabad térben kialakítani egy olyan helyet, ami a nappali kényelmét nyújthatja az egész család számára. S hogy miért jobb nyáron a nappali a kertben?

Mert közel érezhetjük magunkat a természethez, napfény ragyogja be egész szervezetünket, s a televízió zaja helyett hallgathatjuk a daloló madarakat. Az étel is jobban esik a friss levegőn, és a pihenés is sokkal nyugodtabb lesz.

A napernyő alatt még a leégéstől sem kell tartanunk, főleg, ha van egy jó fényvédő krémünk is. A különböző relaxálásra, pihenésre való kerti bútorok, mint a napozóágy, vagy a hintaágy egy igazi kültéri élménykertté alakítják udvarunkat. Este pedig a puha és kényelmes párnával bélelt bútordarabok komfortjából tekinthetjük meg a csodás naplementét.

Érdemes hát komolyan venni a feladatot, hiszen egy jól berendezett kerti nappali felér egy komplett nyaralással!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jóvátételt fizet a Fizetési Pont kártyaterminálos cég

pén máj 12 , 2023
ShareTweetPinShareMegtévesztette üzletfeleit a bankkártya-terminálok üzemeltetésével foglalkozó Fizetési Pont Kft., ezért a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénzbeli kompenzálására kötelezte a céget. A hatóság közleménye szerint a nemzeti versenyhatóság lezárta a vizsgálatát, amelyet a bankkártya-terminálok telepítésével és üzemben tartásával foglalkozó társaság üzleti kampányainak ügyében folytatott. Az eljárás feltárta, hogy a cég több szempontból […]
Fizetési Pont

És még ez is...