A telefon képernyővédelmének 4 legjobb módja

iPhone üvegfóliaAz okostelefonok képernyőjének mérete napról napra nő. A kijelzők nagysága 4 hüvelykről 6 hüvelyk fölé emelkedett az elmúlt néhány évben, de már egy 7 vagy akár 10 hüvelykes telefon lehetősége sem fura gondolat. A modern telefonok már bizony megkérdőjelezik a táblagépek tekintélyét. A kijelző-növekedési tendencia azonban fokozta a sérülések esélyeit is. A keret nélküli kialakítás népszerűsége pedig még tovább emelte a rongálódás kockázatát. Bár a legjobb okostelefonok Gorilla Glass védelemmel vannak ellátva, a kijelzők nagyon érzékenyek. Nem árt proaktív lépéseket tenni a védelem érdekében.

Ez a cikk arra vonatkozóan tartalmaz információkat, hogy hogyan csökkentheted minimálisra a képernyő sérülésének esélyét. Összegyűjtöttük a 4 legjobb módszert, amelyet az okostelefon-felhasználók eredményesen alkalmazhatnak a telefon képernyőjének védelmére.

Edzett üvegvédelem

Gyakoriak a műanyag képernyővédők, de javasoljuk az edzett üveg védőfólia használatát. Ez extra alternatívát biztosít az okostelefon képernyőjének védelmére a véletlen leejtés ellen. A műanyag kijelzővédő fólia csak az apróbb karcolásoktól tudja megóvni a készülék kijelzőjét. Nem nyújt ütéstámogatást, így nem képes elnyelni az ütéseket. Tehát, ha okostelefonod jelentős magasságból esik le, nincs garancia arra, hogy a képernyő sértetlen és ép marad. Ezzel szemben az iPhone üvegfólia olyan, mintha egy extra üvegréteg lenne. Képes elnyelni az ütéseket, és első védelmi vonalként működik, még akkor is, ha a telefon komolyabb magasságból zuhan a padlóra. Az edzett üveg viseli az ütést, és védi a telefon képernyőjét. Nyilván krach esetén eltörik, de a cseréje lényegesen kevesebbe kerül, mint a telefon képernyőjének cseréje.

Telefontok

A telefontok a leggyakrabban használt biztosíték, amelyet a fogyasztók igénybe vehetnek okostelefonjaik képernyőjének védelmére. A telefontokok kétféle típusban kaphatók: a könnyű, stílusos és a robusztus, aramid tokok. A szilícium tokok számos dizájnnal kaphatók, és elsősorban a telefon funky megjelenésére fókuszálnak. A leejtés ellen azonban csekély védelmet nyújtanak, mivel ezeknek a tokoknak a fő célja a stílus növelése. Az aramid tokok ezekkel szemben kevésbé szemrevalóak, viszont cserébe sokkal erőteljesebbek, és nagy teherbírású bordáik elnyelik az ütések káros hatásait.

Csatlakoztass pop aljzatokat és markolatokat!

A pop aljzat egy modern találmány, amelyet a telefon hátuljához rögzítenek. Egy nagyszerű eszköz, amely jobb fogást biztosít a felhasználóknak telefonjaik felett. Stabilan tarthatod a készüléket, akár szelfit készítesz, akár SMS-t írsz.  És tudod mi a legjobb része annak, hogy pop-aljzatot csatlakoztatsz a telefonodhoz? Hogy csak egy kezedre lesz szükséged a működtetéséhez. Függetlenül attól, hogy a telód túl nagy kijelzős, vagy csak néha nehéznek találod az egy kézben tartását, használj markolatot hozzá. Ezek a kerek modulok a telefonhoz rögzíthetők, és a kézkompatibilis fogás garanciájával megakadályozzák a véletlen leejtést.

Használj telefontartót!

A telefontartó a világ legjobb eszköze a járműtulajdonosok számára. Számos oka van annak, hogy miért kell telefontartót vásárolnod. A legfontosabb az, hogy megóv attól, hogy leejtsd a telefont, és ezzel veszélybe sodord a magad vagy mások biztonságát. A másik, hogy megakadályozza, hogy megsértsd a törvényt. Az okostelefonok használata az autóban veszélyes és törvényellenes. Tehát akár navigációra vagy térképolvasásra, akár hívásra használod, minden szinten szabályt sértesz, ha a kezedben fogod. A telefontartók biztosítják számodra az okostelefonok használatának szabadságát anélkül, hogy a hatékony vezetéshez szükséges kétkezes módozatot akár egy pillanatra is fel kéne adnod.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Accenture felvásárolja az Eclipse Automation-t

vas júl 24 , 2022
ShareTweetPinShareAccenture felvásárolta a testreszabott gyártásautomatizálási és robotikai megoldásokat kínál Eclipse Automationt. A pénzügyi feltételeket nem hozták nyilvánosságra. A felvásárlás lehetővé teszi, hogy az Accenture automatizált gyártósorokat kínáljon, amelyek felhasználják a felhőt, az adatokat és a mesterséges intelligenciát (AI), és ezáltal intelligensebbé, termelékenyebbé, fenntarthatóbbá és biztonságosabbá teszik a gyárakat és az […]
Accenture

És még ez is...