Az ideális adománygyűjtő dobozt keresi?

reklameszkoz.huEgyre több üzletben és szolgáltatónál bukkannak fel a pénztár környékén adománygyűjtő dobozok. Számtalan ügy mellett ki lehet állni, sokan szorulnak támogatásra, és ezzel a kedves gesztussal a boltok többet is tudnak tenni, mint amennyit elsőre remélnek.

Ugyanakkor nem szabad azt sem elfelejteni, hogy mindezt lehet stílusosan és igényesen is tenni, így ha éppen a megfelelő eszközt keressük erre a nemes célra, akkor nem is kell tovább kutakodni, ma ugyanis a Reklámeszköz.hu-nál kapható adománygyűjtő dobozt vesszük górcső alá.

Válasszunk színt!

A fent említett webáruház termékei között eddig csupán az átlátszó plexi volt az egyetlen opció, amikor az adománygyűjtő dobozok kerültek szóba, azonban most már a víztiszta plexi mellett az opálos fehér plexi is elérhető. Míg az előbbi teljesen átlátszó, az utóbbiba nem nyernek bepillantást avatatlan szemek. Míg az előbbi adakozásra ösztönöz, az utóbbi talán kevésbé csábító a rossz szándékkal érkező emberek számára.

Mindkét fajta közös jellemzője, hogy felülről nyitható, az ajtóba szerelt zár mellé két kulcs jár. Összesen ötféle méretben kaphatóak, értelemszerűen minél nagyobb a doboz, annál nagyobb lesz a bedobónyílása is.

Amennyiben elnyeri a tetszését, és rendelni szeretne, akkor a személyes átvétel a javasolt, ugyanis a gondos csomagolás ellenére is könnyen megsérülhetnek a dobozok.

Szabadon dekorálható!

További nagy előnye a dobozoknak, hogy szabadon dekorálhatóak, ebben a Reklámeszköz.hu szakemberei is a segítségünkre lesznek.

A fenti cég kínálatában kérhetőek részben vagy teljes egészében grafikázott adománygyűjtő dobozok, nyomtatással vagy akár fóliavágással is.

Olykor az állvány biztonságosabb!

Bizony akadnak olyan helyek és olyan esetek, amikor a kis plexidoboz helyett inkább az állványos megoldást tartjuk jobb ötletnek. Szerencsére a Reklámeszköz.hu minőségi termékei között az adománygyűjtő dobozokon túl az adománygyűjtő állványok is elérhetőek.

Ez utóbbi esetében nincs szükség talapzatra, és talán nem is nehéz elképzelni, hogy jóval kisebb az eltulajdonítás esélye, hiszen sokkal nehezebb észrevétlenül elosonni egy állvánnyal, már ha elbírja egyáltalán a tettes, hiszen az állvány lába acélból, az oszlop pedig alumíniumból készült. Amennyiben ezt választjuk, mindenképp számolni kell egy minimális szereléssel, de semmiképpen sem állít minket megoldhatatlan feladat elé.

Teljesen hely- és igényfüggő, hogy ki melyiket tartja ideálisnak a saját üzlethelyiségében, a lényeg, hogy ha mód és lehetőség nyílik rá, támogassunk egy-egy szívünknek kedves ügyet. A vásárlóink adakozóbbak, amikor minőségi szolgáltatásban részesülnek, így win-win szituáció teremthető naponta több alkalommal is!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az EU eljárást indított az AliExpress ellen

pén márc 15 , 2024
ShareTweetPinShareA digitális szolgáltatásokról szóló szabályozás esetleges megsértése miatt az EU eljárást indított az AliExpress ellen. Az Európai Bizottság eljárást indított annak vizsgálatára, hogy az AliExpress kínai online kereskedelmi platform megsérthette-e a digitális szolgáltatásokról szóló törvényt (DSA) a kockázatok kezelésével és mérséklésével, a tartalom moderálásával és a belső panaszkezelési mechanizmussal, valamint […]
AliExpress

És még ez is...