Az 5 legjobb használt autó 3 és fél millió forint alatt

summer car trip young family vacationHogyan találjuk meg az igazit?

Világszerte nagy népszerűségnek örvendenek a SUV-ok, de Magyarországon továbbra is meglehetősen közkedveltnek számítanak a kompakt egyterű autók. Ennek oka könnyen megmagyarázható, ezek az autók ideálisak akár nagyobb családok számára is, ráadásul használtan még a megfizethető kategóriába esnek. Használtan. Újonnan ekkora autót találni elég nagy kihívás, ezért, ha vásárláson törjük a fejünket, akkor egyértelműen a használt autók között kezdjünk el kutakodni, és ne tartsunk ettől a megoldástól, 3 és fél millió forint elegendő lesz ahhoz, hogy egy megbízható, jól futó, a jövőben nem horribilis kiadásokat termelő, mindemellett kényelmes, és praktikus családi autót találjunk. Ebben segítségünkre lehet a carvertical.com/hu oldal, ahol le tudjuk ellenőrizni a kinézett autó múltját. Erre azért van szükség, hogy lássuk, milyen kárelőzményei vannak az autónak, milyen szerviztörténete van, felvették-e esetleg egy rendőrségi adatbázisba, vagy éppen körözés alatt áll jelenleg. Fontos az is, hogy a kilométeróra a valós számot mutatja-e, hiszen sokszor előfordul, hogy a csalók visszaállításainak köszönhetően csak a futott kilométerek egy töredékét látjuk a műszeren.

Hogyan vásároljunk használt autót?

Amikor nem újonnan veszünk autót, akkor körültekintően kell meghoznunk a döntésünket, hiszen rengeteg buktatója van ennek az adásvételnek is. Ha szeretnénk biztosra menni, itt találunk segítséget a témában: bestvindecoder.com/article/8-tips-for-buying-a-used-car/. A lényeg, hogy a lehetőségeink és igényeink felmérése után is maradjunk racionálisak, és ne dőljünk be a kihagyhatatlannak tűnő ajánlatoknak, amik egyszeriek és utánozhatatlanok. Mindig mérjük fel a piaci kínálatot is mielőtt döntünk, nehogy átverés vagy egyéb későbbi kellemetlenség áldozataivá váljunk. A családi autók kiválasztásakor nagyon fontos a biztonság, a megbízhatóság és a kényelem is, de természetesen a létszám is nagyban meghatározó. Típusok tekintetében a nagyobb egyterűeket részesítjük előnyben az alábbi listánkban, de a szabadidő-autók közül is akad szereplő.

Az egyik legjobb választás egy tipikusnak is nevezhető japán autó, a Toyota Verso. Hogy mitől tipikus? Attól, hogy látszólag nem rendelkezik semmi olyan különlegességgel, ami egy lista első öt autója közé sorolná. Mégis itt a helye, remek autóról van szó ugyanis, ami mellőz minden felesleges kört, pusztán egy kényelmes, jól vezethető, megbízható autóról van szó, amivel az egész családnak élvezetes lesz az út. A Citroën Grand C4 Picasso neve talán annyira nem meglepő a listán, hiszen a francia autók ebben az árkategóriában gyakran szerepelnek. Ez a változat egy hatalmas egyterűt takar, amit ha kellő odafigyeléssel választunk ki, hosszú évekig igazi kedvencként használhatunk. A Mazda 5 a családi autók között kedvelt típus, és ugyan újonnan borsos áron fut, használtan megéri az árát. A Ford S-Max szintén egy 7 főt is befogadni képes nagy utasterű autó, ami remek vezetési élményt kínál, nagyon kényelmes, igazi autóba rejtett luxus kisbusz. Nem így a Dacia Duster, ami az előzőekkel ellentétben már a modern terepjáró kialakítást kapta, de ez ne tévesszen meg senkit, kényelmes szabadidő-autó, családosokra szabva.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vád alatt egy Heves megyei csaló bűnszervezet

pén aug 27 , 2021
ShareTweetPinShareVádat emeltek egy csaló bűnszervezet tagjaival szemben, akik hatvan embert csaptak be és több tízmillió forint kárt okoztak – közölte a Heves megyei főügyész. A vádlottak megtévesztő internetes hirdetésekkel csapták be a főleg mezőgazdaságban és építőiparban dolgozó sértetteket. Álnéven munkagépeket kínáltak eladásra. A vásárlókkal olyan bankszámlákra utaltatták a pénzt, amelyek […]
ZX-81

És még ez is...