Hogyan lehet pénzt kivenni egy online kaszinóból: megfontolandó szempontok

e-pénztárcaA felelősségteljes játékon túl ebben a cikkben elmondjuk, hogy mit kell tudnod ahhoz, hogy pénzt vegyél ki egy online kaszinóból.

Az online kaszinóban való játék nyújtotta kikapcsolódáson vagy szórakozáson túl a felhasználók túlnyomó többsége számára központi szerepet játszik az, hogy hogyan lehet biztonságosan pénzt kivenni.

Hogyan lehet pénzt kivenni egy online kaszinóból: megfontolandó szempontok

Egy dolog kristálytiszta, szinte minden felhasználó biztonságos oldalakon szeretne játszani, igen, de a gyors kiutalású kaszinókban is. A kaszinóüzemeltetők tudják ezt. De ne essünk kétségbe, és ne csak a kifizetés sebességét nézzük.

Ebben az esetben nem arról van szó, hogy a pénztárhoz kell menni és zsetont cserélni, mint a hagyományos kaszinókban. Amikor egy online kaszinóban valódi pénzzel játszunk, akkor megfelelően át kell gondolni néhány kérdést és azok részleteit, hogy ne érjenek nem kívánt meglepetések.

Néhány fontos dolog az online kaszinóból való pénzkivétellel kapcsolatban

Bár minden online kaszinónak megvannak a maga szabályai, sajátosságai, működési módja és fizetési módjai, vannak közös irányelvek és jellemzők. Ezek olyan megállapodások, amelyek átívelnek a határokon.

Játék előtt ajánlatos alaposan elolvasni a kiválasztott online kaszinó felhasználási feltételeit. Ennek ellenére itt van néhány olyan általános szempont a fizetésekkel kapcsolatban, amelyeket fontos tudni:

A befizetéshez és a pénzfelvételhez a számlát hitelesíteni kell. Először is meg kell jegyezni, hogy ahhoz, hogy pénzt vehessen ki egy online kaszinóból, annak az országnak a jogi keretein belül kell lennie, ahol játszik. Az üzemeltető addig nem utal át semmilyen összeget, amíg nem győződik meg arról, hogy a játékos a számla tulajdonosa.

Ennek oka, hogy az online kaszinók igyekeznek meggyőződni arról, hogy senki nem adja ki magát másnak, és hogy megvédik ügyfeleiket, valamint a 18 év alattiakat, akiknek a törvény szerint nem szabad játszaniuk, mert kiskorúnak számítanak. Ezért a fiókjának ellenőrzése az első dolog, amit meg kell tennie, amikor regisztrál, hogy egy internetes szerencsejáték-oldalon játsszon.

Figyelembe kell vennie, hogy milyen módon tud pénzt kivenni abból a kaszinóból, ahol játszani szándékozik. Nos, valójában két fázist kell figyelembe vennie: a befizetést és a kifizetést, hogy az igazat megvallva.

Ez nem elhanyagolható kérdés, bármennyire is nyilvánvalónak tűnik, és ajánlatos ezt még a regisztráció előtt megtenni.

A sok elérhető fizetési mód közül a legjobbat kiválasztani azért fontos, mert egyetlen felhasználó sem szereti, ha nem tudja könnyen és bármikor kivenni a nyereményét.

Ezért egy megbízható szolgáltató kiválasztásakor ideális, ha az változatos menüt mutat be a kifizetési módszerekből, és ezek a kívánt hatékonysággal és gyorsasággal rendelkeznek, mint annál a kaszinónál, amit az ide kattintással érhet el.

A hitel- vagy betéti kártyák, a PayPal vagy más e-pénztárcák használata, a banki átutalások és újabban a kriptovaluták használata a megbízható és bevált módszerek közé tartozik a kaszinókban. 

Ne feledje, hogy a kifizetések és befizetések meghatározott korlátokkal rendelkeznek

Az online kaszinók általában alapértelmezés szerint szabják meg ezeket a limiteket, mindig az aktuális jogszabályoknak megfelelően. Néha maguk a felhasználók is megállapíthatják saját limitjeiket, ami tanácsos az egészséges és óvatos játékhoz. Jobb az óvatosság, nem igaz?

Egy másik megfontolandó tény, hogy a kifizetések nem valami azonnali, mint egy ujjcsettintés, nem olyan gyorsak.

Előfordul, hogy a kaszinóüzemeltetőknek garantálniuk kell, hogy a kifizetés lehetséges, és nem jár semmilyen szabálytalansággal. A kaszinók rengeteg pénzt mozgatnak, és bármilyen kétes kezelés a működési engedély elvesztését jelentheti.

A választott kifizetési módtól függően bizonyos várakozási idővel kell számolni. A legelterjedtebb és legmegbízhatóbb kínált módszerek közül az e-pénztárcák jó lehetőséget jelentenek, mivel ezek az egyik legkevésbé időigényes.

Miért az e-pénztárca a gyors módja az online kaszinóból való pénzkivételnek?

A kaszinókban történő pénzfelvétel leggyorsabb és legkényelmesebb módja kétségkívül az e-pénztárca.

A banki átutalások, amelyeket sok éven át a preferált fizetési módként használtak, általában átlagosan három-öt napot (vagy még többet) vesznek igénybe. Ráadásul banki költségekkel is járhatnak, és ezt nem szeretnénk, ha megtörténne.

A virtuális pénztárcákkal, amellett, hogy okostelefonról is könnyen kezelhetőek, javul a sebesség, valamint a kifizetés elérhetősége is.


A szerencsejáték a legtöbb ember számára a szórakozás egyik formája. Azonban vannak olyanok, akiknek veszélyt jelenthet. A mértéktelen játék játékfüggőség kialakulásához vezethet, amelynek számos negatív következménye van. A felelős játékos csak annyit költ szerencsejátékra, amennyit megengedhet magának, hiszen tudja, hogy a nyerés a véletlen műve, és nem létezik biztos szisztéma. Akkortól tekintünk betegnek egy játékost, amikor a túlzásba vitt szerencsejáték már életviteli problémákat okoz, tehát hátráltatja a munkát vagy a tanulást, rombolja a családi kapcsolatokat. Magában a játékban pedig az jelzi a függőséget, ha az illető már nem tudja kontrollálni, mennyi idejét és pénzét viszi el ez a tevékenység. A játékfüggőség súlyos betegség, aminek a kialakulásához genetikai tényezők és a személyiség különböző jellemzői is hozzájárulnak.

Hova fordulhat segítségért?
Ha úgy érzi, hogy játékfüggőségi problémákkal küzd vagy kérdései vannak a témában, legyen akár érintett vagy családtag, forduljon szakemberhez. Az ELTE PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékével és a Pro Psychologia Alapítvánnnyal együtt Segélytelefon szolgáltatást működtet. Szerencsejátékkal összefüggő problémák, kritikus helyzetek kezelése esetén ingyenesen, anonim módon hívható hétköznapokon 15.00- 19.00 között a 06-21-262-0603 telefonszámon. A szolgáltatás igénybe vehető és elérhető a [email protected] e-mail címen, valamint az „ELTE Szerencsejátékos Segélyszolgálat” Skype azonosító segítségével is. A Segélytelefon információs vonala: 06-1-411-6778


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az uniós versenyjog megsértésével vádolják az Apple-t

sze máj 4 , 2022
ShareTweetPinShareAz Európai Bizottság több hónapos előzetes vizsgálat alapján azzal vádolja az Apple-t, hogy visszaélt erőfölényével az iOS-eszközökön használt mobiltárcák piacán. A brüsszeli testület sajtóközleménye szerint az Apple korlátozza a versenyt azáltal, hogy meggátolja a hozzáférést az érintés nélküli fizetésekhez használt szabványos technológiákhoz. A bizottság a többi között azzal is vádolja […]
Margrethe Vestager versenypolitikáért felelős uniós biztos

És még ez is...