A technológia az ajándékozásban is segít

vaszonkepem.huAkár profi művész vagy, akár kreatív hobbival kacérkodsz, a vászonképnyomtatás technológiájával lenyűgöző művészeti alkotásokkal dobhatod fel kedvenc tereidet. De ha ajándékozásra kerül a sor, akkor is jó szolgálatot tesz ez a műfaj.

Varázsolj egyedi hanglatot otthonodba a Vaszonkepem.hu termékeivel! Ha unod már a sablonos lakásdekort, a gyorsan fakuló képeket és valami különlegesre vágysz, netán saját alkotásaidat látnád viszont szívesen a falon, akkor olvass tovább.

A vászonképnyomtatás technológiájának előnyei

  • Lenyűgöző felbontású képek: a modern nyomtatóknak hála a vászonképeken megjelenített ábrák minden apró részlete tökéletesen ki fog rajzolódni, ezért ábrázoljon is bármit, a kép minden nüansza élvezhető.
  • Élénk színárnyalatok: a speciális festékanyagok garantálják, hogy tartósak és élénkek maradnak a színek, ezért hosszú évekig díszítheti majd a nappalit vagy a hálót a vászonkép.
  • Vízállóság: nem kell majd aggódni a foltok és elszíneződések miatt, hiszen a technológiának köszönhetően a vászonkép vízálló is.
  • Könnyű tisztíthatóság: elég egy nedves ruhával áttörölni a porosodó vászonképet, és máris új fényében ragyog majd.
  • Egyediség: ha saját fotót nyomtattatsz ki vászonkép formájában, száz százalék, hogy senki másnak nem lesz ugyanilyen a világon.

Mi kerüljön a vászonképre?

Az ajándékozottól, alkalomtól függ, hogy mire adunk le rendelést. Lehetnek ezek grafikák és illusztrációk, ha a minimalista, modern stílust kedveli, festmények reprodukciói, ha egy kultúraszerető emberről van szó, vintage plakátok, ha odavan a régiségekért.

Divatosak ma a falakon az inspiráló idézetek, a saját alkotások, egy-egy régi világtérkép vagy egy kedvenc város térképe is, de ha szeretnél valami extrábbat, textilmintákról készült vászonképpel is kedveskedhetsz.

Ne félj kísérletezni és olyan képet választani aztán, ami tükrözi az ajándékozott személyiségét és/vagy otthonának hangulatát. Persze ehhez jól kell ismerned őt, ha esetleg nem így lenne, akkor maradj a biztonságosabb megoldásnál. Vagyis közös képek, esetleg az adott személy háziállatairól készült jó felvételek is nagyon szépen mutatnak vászonkép formájában megjelenítve.

Pár kattintással a tiéd is lehet

A modern technológiák nemcsak a vászonkép nyomtatásánál jönnek jól, hanem a rendelés leadásánál is. Ugyanis sok szolgáltató rendelkezik online felülettel, ahol néhány perc és kattintás alatt le is adhatjuk a rendelést.

Csak fel kell töltenünk az általtunk választott képet, vagy rábökni egyre a vállalkozó saját fotói közül, azt szerkeszteni (vágni, árnyalni, pozicionálni) ízlés szerint, végül eldönteni a méretet és megadni a szállítási, számlázási adatokat. A rendelés leadása gombra való kattintás után pedig nincs más dolgunk, mint várni a futárt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Televíziózás: Magyarország kilóg a sorból

sze ápr 17 , 2024
ShareTweetPinShareA televíziózás továbbra is meghatározó napi szabadidős tevékenység hazánkban annak ellenére, hogy Európa legtöbb országában, de a világ számos táján is csökken a televízió népszerűsége. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közlése szerint a föld népessége napi szinten 2 óra 25 percet tévézik. Az európaiak majdnem egy órával többet, […]
retró televízió

És még ez is...