Budapestre jön a 3D világ

hologramBudapesten rendezik június 30. és július 4. között a 3DTV technológiák egyik legjelentősebb idei nyári egyetemét és konferenciáját (3DTV-Conference 2014), ahova a világ minden részéről várnak előadókat és résztvevőket. A rendezvényt a világszerte HoloVízió technológiaként ismert 3D szemüvegnélküli displayt kifejlesztő magyar Holografika és a 3D média területen vezető Tamperei Műszaki Egyetem közösen szervezik.

A konferencia témái a jövő 3D televíziózásának izgalmas területei: felvételtechnika, tömörítés, képátvitel, interakciók. A konferencián Hakan Urey, (Koç University,Törökország) és Balogh Tibor, a Holografika alapítója tartanak vitaindító előadást a jövő 3D technológiáiról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Öt online fogadási oldalt blokkoltat a NAV

hét jún 30 , 2014
Öt, engedély nélküli szerencsejáték-szervezéssel foglalkozó honlap ideiglenes blokkolásáról döntött a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szerencsejáték Felügyeleti Főosztálya. A NAV honlapján közzétett határozatok szerint 90 napra elrendelt tiltást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szervezi és ellenőrzi. A határozat után tizenöt nappal az NMHH végrehajtja a blokkolást úgy, hogy […]

Friss, ropogós