Felhő feletti élmények motor nélkül

elmenyrepules.huMióta az ember két lábra állt és területeket hódított meg, azóta vágyik az ismeretlen megismerésére. Nem elégedtünk meg a földdel, mert a vizet, a levegőt, sőt a világűrt is meg akartuk ismerni. Ennek köszönhetően ma már semmi akadálya, hogy az átlagember is a felhők fölé emelkedjen.

Ha nem egy repülőre szeretnél ülni, hanem más perspektívából szemlélnéd madártávlatból a földet, akkor az Élményrepülés motor nélküli élményei valók neked! Ráadásul ezeken a programokon akár barátokkal, pároddal vagy családtagjaiddal is részt vehetsz, így közösen élhetitek át a nem mindennapi tapasztalatokat.

Felhők felett

Ma már többféle repülőn lehetőségünk van a magasba emelkedni, azonban érdemes tisztában lenned vele, hogy enélkül is megtapasztalhatod a felhők feletti élményt.

Ha szeretnéd megcsodálni a tájat a lemenő nap fényében, akkor egy hatalmas ballon alatt a kosárban szemlélődve is megteheted ezt. A bátrabbak tandemugrással tudják kielégíteni az adrenalinnal kapcsolatos igényeiket.

A mesebeli hőlégballon

A hőlégballonozás rendkívül biztonságos, izgalmas program, mely családok és párok számára is ideális. A párok előszeretettel romantikáznak a ballon alatt a naplementét és a lélegzetelállító kilátást szemlélve.

Nem csoda, hogy sok férfi dönt úgy, hogy a magasban kéri meg kedvese kezét. Az efféle lánykérések életre szóló élményt jelentenek. De akár nászajándéknak is tökéletes egy ilyen utazás.

A hőlégballon csak függőleges irányban irányítható, a vízszintes irányt a természet, pontosabban a széljárás szabja meg. Enyhe tériszony nem jelent problémát, illetve a ballon nem végez drasztikus, szélsőséges mozgást, így attól sem kell tartani, hogy felkavarodna a gyomrod. Ha életre szóló élményt szeretnél szerezni, akkor mindenképp neked való ez a program.

Tandemugrás, az igazi adrenalinfröccs

A tandemugrás nagyon sok ember bakancslistáján előkelő helyen szerepel. A szabadesés élménye semmihez sem hasonlítható, ahogy nagy sebességgel zuhansz a föld felé. A repülőgépből való kiugrás során elönt az adrenalin és akár egy percen keresztül megtapasztalhatod a szabadesést. Az ejtőernyőzés szintén nagyon izgalmas, ahogy látod, hogy az ernyő beteríti a feletted lévő teret. A földet érést követően boldog leszel, hogy biztonságban leérkeztél, de nagyon sokan számolnak be arról is, hogy alig várják, hogy újra odafent legyenek és megint átéljék az élményt.

Természetesen a tandemugrás teljes mértékben biztonságos, mivel profi szakember gondjaira leszel bízva. Ha az adrenalin szerelmese vagy, akkor mindenképp ki kell ugranod, hiszen egyetlen extrém sport sem tud olyan élményeket okozni, mint a repülőből való ugrás és a zuhanás. Emellett akár ajándékba is adhatod ezt a nem mindennapi programot, mely tökéletes az extrém élmények szerelmeseinek.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Modern, dizájnos fahatású falburkolat – akár a fürdőszobába is

hét febr 12 , 2024
ShareTweetPinShareMindenki szereti, ha otthona esztétikusan van berendezve. Mi, nők pedig törekszünk arra, hogy a dekorációs elemek közül olyanokat válasszunk, amelyek nemcsak csodaszépek, hanem tartósak is, és az sem árt, ha kedvező áron szerezhetők be. A Kerma Design Wood-Look vinyl falburkolat termékei mindhárom szempontnak megfelelnek, cikkünkben ezeknek a dekorelemeknek a főbb […]
kerma.hu

És még ez is...