2022-ben is hódítanak a modern fürdőszoba kiegészítők

designmarket.huAz új lakásba költözés hatalmas izgalommal tölt el minket, s bizony minden egyes sarkát gondosan meg akarjuk tervezni. Mi következik ebből? Az, hogy a legtöbb helyiségben szükségünk lesz speciális kiegészítőkre. Nagy fejtörést okoz például a fürdőszoba berendezése. Legyen letisztult, legyenek benne praktikus és mutatós darabok egyaránt!

Ha neked is ez a vágyad, akkor most nagyon jó helyen jársz! A következő pár sorban elhoztunk neked néhány igazán modern fürdőszobai kelléket.

Design fogasok és akasztók 

Az ember azt gondolná, hogy nem lehet izgalmassá tenni a fürdőszobát, legalábbis fogasokkal, akasztókkal biztosan nem, azonban ez óriási tévhit! Manapság a hagyományos darabok is sajátos hatást eredményeznek, hát még a design termékek!

Mit szólnál például egy színes, a metróvonalakra emlékeztető fali ruhafogashoz? Ilyen biztosan nincs senki másnak! Szintén egyedi ötlet a falra mászó emberkés fogas is.

Ezenkívül vannak még kihajtható, városképet ábrázoló produktumok is. Ezeknek együttes jellemzője, hogy okos, helytakarékos kiegészítőknek minősülnek.

Ha te sem szeretnéd elrontani a frissen festett fal vagy nemrég felrakott csempe látványát, akkor beszerezhetsz öntapadós kellékeket is! Ide tartoznak a “szóló” fogasok, a rozsdamentes acél szappanadagolók és a polcok is.

Kiegészítők a fürdőszobában

Vannak olyan kellékek is, amelyeket pont a hasznosságuk miatt értékelünk. De miről is beszélünk?

A tárolás szintén központi szerepet játszik a fürdőben, éppen ezért nem szabad megfeledkezni a helyiség stílusához passzoló szennyestartó zsákokról, kosarakról sem. A mai modern termékek sajátossága, hogy rendkívül kis helyen is elférnek, akár a sarokban is.

Ugyanígy kiválaszthatjuk a nekünk tetsző szemeteseket, hogy teljes legyen a felszerelés.

Amennyiben még keresed a minőségi kellékeket, akkor mindenképpen nézz szét a Designmarket modern fürdőszoba kiegészítők kínálatában!

Mosdó – Zuhanyzó – WC 

A fürdőszoba központi helyeinek, tehát a konkrét tisztálkodást biztosító területek felszerelése talán a legfontosabb feladatunk. Mit értünk ezalatt?

Legyen meg mindenünk a zuhanyzó és a kád körül, amire csak szükségünk lehet! Akár a káddugóról, a vízlehúzóról, a zuhanypolcról beszélünk, bármit elhelyezhetsz, amit szeretnél.

Aztán ott van a mosdó környéke! Ezen a területen még több tárgy lesz a segítségünkre. A törölköző és szappantartók mellett a tükrök, pipere cuccok, na meg persze a fogkefetartók is nagy szerepet kapnak a mindennapi rutin során.

Végül, de nem utolsósorban a WC kiegészítőket is jól meg kell válogatnunk. Ma már szerencsére beszerezhetünk rozsdamentes WC papír és WC kefe tartót is.

A modern kiegészítőket a letisztult formavilág jellemzi, s a fémes, fehér és a fekete árnyalatok a leggyakoribbak. Remélem, te is megtalálod majd, amit keresel, és berendezheted a tökéletes fürdőszobát!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Orosz agresszió: a Kreml megfenyegette a Metát

szo márc 12 , 2022
Moszkva a lehető leghatározottabb intézkedéseket fogja meghozni, ha a Meta által működtetett Facebook és Instagram nem blokkolja az oroszok, köztük a katonák elleni erőszakra történő felhívásokat – jelentette ki Dmitrij Peszkov. Az orosz elnöki szóvivő arra a hírre reagált, amely szerint a Meta bizonyos országokban ideiglenesen engedni fogja az ukrajnai […]
Dmitrij Peszkov

És még ez is...