Miért érdemes modern ERP rendszert használni?

d4s.huAz üzleti életben manapság minden eddiginél fontosabb a gyorsaság. Komoly pénzek múlhatnak azon, hogy egy vállalat mennyire képes lépést tartani az egyre jobban felpörgő világgal.

Szoftveres segítség a mindennapokban

Ebben a nagy rohanásban segítséget nyújthat egy vállalatirányítási rendszer használata, amely a céges folyamatok gyors és hatékony kezelésére jelent megoldást. Egy komplex, moduláris ERP előnye, hogy össze vannak kapcsolva egymással a folyamatok, így számos hibalehetőség esélye minimalizálható.

Lényegében minden feladat egyszerűbben kezelhető abban az esetben, ha egy cégnél modern vállalatirányítási rendszert használnak. Egy szoftverrel lehet megoldani a számlák kibocsátását, a raktárkezelést, az ügyfélkezelést vagy épp a dolgozói információk áttekintését. További jó hír, hogy az elkészített számlák a szoftver használatával villámgyorsan továbbíthatók a NAV felé.

Nem csak a nagy multiknak éri meg EPR rendszert használnia

Akár már egy közepes vagy kisebb vállalkozás életében is hatalmas előrelépést jelenthet egy olyan fejlett ERP rendszert használni, mint amilyen a D4S szoftvere. Kétségkívül nem egy ingyenes szoftverről van szó, ám cserébe a program személyre szabható, rendkívül sokoldalú és megbízható is. Magyar nyelvű a kezelőfelülete, és szakértői segítséget is igénybe lehet venni hozzá, így folyamatosan lehet fennakadás nélkül üzemeltetni.

A szoftver megalkotói mindenben segítik a programra beruházó cégeket már a betanítástól kezdve. Ennek során optimalizálásra kerülnek a munkafolyamatok, és kizárhatóvá válik az, hogy egy-egy dolgozónál rossz szokások rögzüljenek.

A D4S szoftverének fő előnyei

A magyar Silicon Dreams Kft. által fejlesztett D4S vállalatirányítási rendszer képes a közvetlen számlaimportra. Ez azt jelenti, hogy emberi beavatkozás nélkül megkaphatók a beérkező számlák a NAV adatbázisának használatával. A bevételezés így rendkívül gyors lehet, és gyakorlatilag hibamentes.

A D4S másik nagy előnye a dinamikus adatkezelés. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy programozás és rendkívül drága fejlesztések nélkül is ki lehet alakítani egyedi mezőket. Így akár egy újabb típusú adat is felvihetővé válik a rendszerbe, amit könnyen vissza is lehet keresni később.

A jogosultságok kontrollja ugyancsak erős érv a szóban forgó ERP rendszer mellett. A cégvezetők e programban előre megadhatják, hogy melyik dolgozó milyen adatot láthat vagy milyen feladatot végezhet el.

Mivel a D4S egy komplex ERP, így minden egy helyen lehet. Amely cég ezt a szoftvert választja, annak nem kell külön programot keresnie a könyvelés, a munkaszerződések nyilvántartása és a gyártás kapcsán. Minden modul kapcsolódik a központi maghoz és szinkronizáltan is működnek. Ez értelemszerűen sokkal előnyösebb, mint a szigetszerűen működő megoldások.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Válassz napvitorlát az elképzeléseidnek megfelelően!

szo jan 20 , 2024
ShareTweetPinShareA napvitorlák az utóbbi évek legdivatosabb árnyékolói, amelyet sokoldalúságuk, tetszetős megjelenésük és könnyű telepíthetőségük miatt sokan választanak nemcsak a lakosság körében, hanem a vendéglátásban is. Különféle tulajdonságokkal rendelkező anyagokból készülhetnek, így a napvédelem mellett esőálló kivitelben készült darabokat is vásárolhatsz, ha a teraszt minden időben használnád. Színekben és méretekben is […]
napvitorlawebshop.hu

És még ez is...