Egyedi poszter rendelés a családnak!

szobaA tapéták mellett legalább akkora, ha nem nagyobb népszerűségnek örvendő posztertapéták nem csak számos stílusban, témában, színvilágban választhatók, hanem az egyedi fotótapéta online rendelés lehetőségét kihasználva akár saját családi fotóinkat, kedvenc utazásaink lenyűgöző emlékeit, vagy a természet szépségét – az általunk megalkotott módon láthatjuk majd viszont a nappali vagy a hálószoba falán. Nézzük, mit kell ehhez tennünk, és mire figyeljünk, ha egyedi poszertapétát rendelnénk a családnak a fa alá!

Noha a Tapéta Trend Webáruház a legkülönfélébb igényeinket is kiszolgálva, 11 gyártó fali posztereit kínálja, a választék pedig óriási, rengeteg stílust, hangulatot, látványvilágot, színt illetve témát ölel fel – azonban ennek ellenére is sokakban felmerül az igény az egyedi, saját dizájn szerint megálmodott óriásposzter iránt. Nézzünk néhány indokot, hogy mikor érdemes az egyedi fali poszter készítés mellett döntenünk, és mire figyeljünk a rendelés során, illetve ha tudatosan ehhez készülünk a fotónkat elkészíteni!

1. Ha egészen személyes terekre, egyedi dizánjra vágyunk

Valami különlegeset szeretnél, ami senkinek sincs? Az egyedi fali poszter készítés lehetősége egy szuper megoldás, ha azt szeretnéd, hogy falatok dekorációja sehol se köszönjön vissza, egyik ismerősötöknél vagy magazinban sem. Mivel a személyes terek korát illetve trendjét éljük, így nem csoda, ha élettereinket egyre inkább a saját, személyes stílusunkhoz szeretnénk igazítani, és ehhez az egyedi bútor mellé szerencsére ma már egyedi tapéta vagy egy látványos, egyedi fali poszter is dukál.

oriás fali poszter

2. Ha fotózással foglalkozunk, esetleg van egy igazán jó képünk, amit szívesen látnánk falunkon

Sok ügyes hobbi fotós, természetfotós, vagy éppen profi fotós, fotóművész készít olyan lenyűgöző felvételeket, melyeket saját otthonának falain is szívesen viszontlátna. Egy kivételes, igazán megkapó tájkép, egy meghitt vagy különlegesen elkapott pillanat, egy bájos portré, vagy egy családi emlék is kinagyítható bármekkora méretben. Egy mesebeli erdő, tisztás vagy egy gyönyörű makro fotó – különösen, ha a benne lévő színek tökéletesen passzolnak a bútoraink vagy a padlóburkolat árnyalataival – akkor pláne telitalálat lesz a falakon.

consalnet

3. Ha otthonunk sajátos adottságaiból adódóan egyedi méretre van szükségünk

Sok egyedi tervezésű lakásba – pláne egy tetőtéri hálószoba vagy gyerekszoba falaira – nehezen kapunk sztenderd méretű bútort, vagy fotótapétát. A tapéta hálószobába betervezve pedig kellőképpen nyugtatja a tekintetet, feltölti testünket-lelkünket – ha jól választjuk meg annak színeit, mintáját. Egy jó tapéta nappaliba kiválasztva úgyszintén – karaktert és különleges atmoszférát ad a helyiségnek. Ám amikor nem találunk saját szobánk vagy helyiségünk adott méretéhez illőt, esetleg egy egyedi paravánt, tolóajtót szeretnénk elfedni és egyben dekorálni a képpel – ekkor jön képbe az egyedi fali poszter rendelésének lehetősége.

KOMAR

4. És végül, de nem utolsósorban: egy szép, személyes ajándékkal készülünk családunknak, közeli barátainknak

A frissen felújított nappali –étkező térbe, ha már elkészült a burkolás és a festés, esetleg a bútorok is megérkeztek már, de még valami hiányzik… Valami, amitől a miénknek érezzük majd azt a teret, ami által belakjuk és a sajátunknak érezzük majd új otthonunk helyiségeit – akkor érdemes meglepni a családot, a gyerekeket egy személyre szóló ajándékkal, egy egyedi poszterrel a fa alá! Új lakásba költöző barátainknak, vagy a nagyinak sem találhatunk szívhez szólóbb ajándékot, mint egy személyes, szeretteinkkel közös emléket, meghitt pillanatot ábrázoló fotóposzter.

De szuper ajándékötlet akkor is, ha párunk frissen kialakított otthoni dolgozószobájának sivár falait töltenénk meg egy kis élettel, kedves, egy egyedi dekorációval – akár vele együtt kiválasztva a képet – mely személyes stílusához, ízléséhez passzol…

consalnet

5. Mire figyeljünk, ha az egyedi fali poszter készítés mellett tennénk le a voksunkat?

Nos, ha mint személyre szóló ajándékot tervezzük, akkor fontos, hogy rendeljük meg időben! A gyártási idő 10-15 munkanap. Tehát érdemes előre gondolkodni, tervezni, és a kiválasztott, jó minőségű fotó felbontását, képminőségét ellenőrizni, hogy biztosan megfeleljen a nagy méretű nyomtatás követelményeinek.

Ehhez ugyanis legalább 4000 X 2660 pixel képfelbontás szükséges, ez a minimum: ennél, ha nagyobb, az még jobb minőségű fotóposztert eredményez majd.

Ha nincs olyan saját fotótok, ami ennek vagy az elképzeléseiteknek megfelel, és inkább profi fotókból rendelnél posztert egyedi méretben, akkor ajánljuk figyelmedbe az iStock illusztráció – és fotógyűjtő oldalt, ahol számos fotóművész és grafikus munkáiból tudtok válogatni.

komar

Itt egy képet körülbelül 3500 Ft-ért tudunk megvásárolni, és természetesen minden itt található fotó illetve grafika nyomdai minőségű. Mielőtt azonban letöltenéd a kiválasztott képet, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a kiválasztott grafikai valóban passzoljon és alkalmas legyen ahhoz az egyedi mérethez, képarányhoz, amit szeretnél!

Ha Te is szeretnél egyedi fotóposztert, vagy tapétaposztert rendelni, akkor a 100%-os elégedettségi garanciával büszkélkedő Tapétabolt Budapest üzletében kérd személyesen munkatársaink segítségét, illetve még egyszerűbb és kényelmesebb a fotótapéta online rendelés, egyedi méretben és kivitelben az otthonod kényelméből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már megvehető az új iPad Pro

pén nov 12 , 2021
ShareTweetPinShareA Magyar Telekom holnap, november 17-én kezdi meg az új, wifi és mobilinternetes hálózati kapcsolattal is használható iPad Pro készülék értékesítését. Az új iPad Pro, amelyből a Telekomnál az induláskor a szürke színű 128 GB teljesítményű modell lesz elérhető, online a Magyar Telekom honlapján keresztül, valamint kijelölt üzleteiben lesz megvásárolható. […]
ZX-81

És még ez is...