Könyvelés Budapesten profi szakértői csapattal

Könyvelés Budapesten Next Accounting Kft.Egy cég működése során szinte minden nap történnek gazdasági események, amiket a valóságnak megfelelően le kell könyvelni. Ezen kívül különböző nyilvántartásokat kell vezetni és időre el kell készíteni a bevallásokat is, amiket aztán be kell küldeni a NAV felé.

Nem kérdés, hogy ezeket a feladatokat el kell végezni, ráadásul nem is akárhogy, hanem a törvényi előírásoknak megfelelően. Arról azonban már dönthetünk, hogy házon belül vagy pedig házon kívül oldjuk meg ezeket. A profi könyvelés Budapesten is elérhető, így akár a kiszervezés is remek alternatíva lehet.

Ebben a cikkben az outsourcing-ról vagyis a kiszervezésről lesz szó. Először is beszélünk arról, hogy ez pontosan mit jelent, aztán pedig kitérünk arra is, hogy miért érdemes mellette dönteni.

Mit jelent a könyvelés kiszervezése?

A könyvelés a gazdasági eseményeknek a számviteli szabályoknak megfelelő módon történő rögzítését jelenti. Amikor például pénz áramlik ki vagy be, akkor azt könyvelnünk kell. Ugyanígy kell eljárnunk akkor is, amikor anyagokat rendelünk, hitelt veszünk fel vagy bármilyen más esemény történik a cégünk életében. A könyvelés kiszervezése azt jelenti, hogy ezeket a feladatokat nem a cég alkalmazottja, azaz a könyvelő végzi, hanem egy külsős cég. Az adott vállalkozásra szabott könyvelés Budapest területén is igénybe vehető és sokan élnek is ezzel a lehetőséggel.

Miért érdemes a kiszervezés mellett dönteni?

A kiszervezés lényege a kis- és középvállalkozások esetében az, hogy ezzel csökkentsék a költségeiket. Egy saját könyvelő foglalkoztatása ugyanis általában több pénzbe kerül, mint a kiszervezés havi díja. Arról nem is beszélve, hogy a könyvelőnek helyet és eszközöket is kell biztosítani, ami szintén költségekkel jár. Sőt, még a folyamatos továbbképzéséről, oktatásáról is gondoskodni kell.

Ha ezek után már biztos benne, hogy a könyvelés kiszervezése lesz a megoldás, akkor figyelmébe ajánljuk a nextaccounting.hu weboldalt. Itt megtalálhatja azt a szakértői csapatot, akikre nyugodtan rábízhatja a könyvelési feladatokat.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

MNB: újabb bírság a Raiffeisen Banknak ismételt jogsértések miatt

sze jún 22 , 2022
ShareTweetPinShareA Magyar Nemzeti Bank (MNB) 34 millió forint bírságot szabott ki a Raiffeisen Bankra, mivel az az elmúlt bő egy évben két hiánypótlási felszólítás ellenére sem javított ki teljeskörűen a jegybank korábbi határozatában megállapított informatikai, work-out és betétbiztosítási hiányosságokat – közölte a jegybank. A jegybank még 2019-ben átfogó vizsgálatot folytatott […]
Raiffeisen Bank

És még ez is...