Milyen szempontokra figyeljünk etetőhajók keresése közben?

cheapfishing.hu etetőhajóHogyan válasszunk etetőhajót? Mit vegyünk figyelembe, ha a pénzünkért cserébe ugyanazokat a funkciókat és azt a megbízhatóságot várjuk el, amit a horgászatunk jellege megkövetel? Ezzel foglalkozunk részletesen a bejegyzésben.

Mivel egyre többször láthatunk és hallhatunk etetőhajókat a hazai vizeken, ezért mindenképp szerettünk volna külön tartalmat szentelni a kiválasztásnak. Azért, hogy minél könnyebb legyen rátalálni a célokhoz passzoló etetőhajóra.

Etetőhajó keresésnél az ár-érték arány megkerülhetetlen tényező

Hozzá kell tenni gyorsan, hogy nemcsak a puszta árcetlit javasolt figyelembe venni. Hanem azt, hogy az etetőhajó vételáráért cserébe milyen funkciókat, minőséget és megbízhatóságot kapunk cserébe.

Ezek együttesen adhatnak egy korrekt összképet, ami például a Cheapfishing etetőhajó választékában is megkönnyítheti az eligazodást. Ár-érték arányból kiindulva akár egy drágább modellnél is tapasztalhatjuk, hogy ideális választást jelent.

Erre a faktorra fókuszálva azt is érdemes megnézni, hogyan is fog várhatóan kinézni az etetőhajó majdani hasznosítása. Nem mindegy, hogy egy-egy rövidebb peca erejéig vagy nagyon komoly, több napos túrákon lesz nélkülözhetetlen a készülék rendelkezésre állása.

Az etetőhajó kapacitására vonatkozó szempontok

Az etetőhajós horgászatot az esetek többségében etetés előzi meg. Márpedig az etetésnél nemcsak a minőség, hanem a mennyiség is számít. Ezért legyen az a kiindulási alap, hogy minimum 1,5 kilogramm teherbírású modellel dolgozzunk.

Szorosan köthető a kapacitás kérdésköréhez a hatótávolság szempontja is. Amit leginkább úgy érdemes megválasztani, hogy alaposan átgondoljuk a peca várható környezetét és menetét. Ebből a szempontból ma már egyre könnyebb dolgunk van.

Jóval a 100 ezer forintos határ alatt is tudunk már olyan etetőhajót találni, ami több száz méteres hatótávolságig képes vígan boldogulni. Ennek köszönhetően egy-egy nagyobb kiterjedésű vízen sem kell indokolatlanul lekorlátozni magunkat.

A horgászat menetét könnyítő faktorok az etetőhajó használatával együtt

Ha a kapacitás és a hatótávolság rendben van, akkor nem árt foglalkozni kicsit a gyorsaság kérdésével is. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a behordásnak, az etetés kivitelezésének mekkora lesz az időbeli igénye.

Úgyhogy egy modern etetőhajó nemcsak erős és strapabíró, hanem gyors is. Akár 25 km/órás sebességgel haladva a víztükrön, értékes perceket nyerve a horgászatunk eredményességének és hatékonyságának céljából.

Mindezen felül a GPS-funkció, a világítás vagy az előre-hátra haladás rendelkezésre állása is kiemelten hasznosnak bizonyulhat. Pláne, ha a választott etetőhajót még automatikusan be is tudjuk küldeni az előre meghatározott helyekre.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Négynapos informatikai munkálatok az Erste Banknál

ked nov 29 , 2022
ShareTweetPinShareAz Erste Bank Hungary bankszünnapot tart négy napon át, a 2022. december 1. 22 óra és december 4. 24.00 óra közötti változások a lakossági ügyfeleket jelentősebben nem érintik, esetükben a kártyás vásárlás, a készpénzfelvétel elérhető. A pénzintézet már korábban jelezte, hogy december elsejével átveszi a Commerzbank Zrt. ügyfeleit, és emiatt […]
ERSTE

És még ez is...