Építőipari, építészeti munkák Egerben és környékén

egerallas.huAz építőipar évek óta fellendülőben van, sokan gondolták úgy, hogy a kiszámítható munkafeltételek és a magasabb bérek miatt ebben a szektorban folytatják pályafutásukat. A következőkben az egri olvasóknak szeretnénk bemutatni a legnépszerűbb hirdetéseket.

Építésvezető mérnök

Az egerallas munkahely-kereső portál, az egerallas.hu első építőipari kiírásai között szerepel, hogy egy cég építésvezető mérnököt keres.

Az új belépőre bízzák az építési feladat végrehajtását és kivitelezését, a munkák teljes körű szakmai irányítását. Neki kell megszerveznie az építkezés lebonyolítását, és ő lesz a felelős azért is, hogy minden megfeleljen a korábban meghatározott műszaki tartalomnak.

Kapcsolatot tart az alvállalkozókkal és a beszállítókkal is, ellenőrzi a kapott építőanyagot, és előkészíti a szerződéseket.

A munka betöltéséhez elvárásként fogalmazták meg a szakirányú végzettséget, valamint a felelős műszaki vezetésre való jogosultságot. Az építési területekre autóval kell közlekednie, amelyet a cég biztosít, viszont B kategóriás jogosítvánnyal rendelkeznie kell a pályázónak. Juttatásként magas bért kínálnak.

Nyílászáró beépítő

Eger környékén nyílászárók készítésével, forgalmazásával és beépítésével foglalkozó cég egy sikeres csapatot szeretne összeállítani, ezért várják azok jelentkezését, akik nyílászárók területén szereztek már korábban tapasztalatot.

Feladatuk lesz az ajtók és ablakok, valamint az árnyékolástechnikai berendezések beépítése, valamint a gipszkarton dobozolás.

Hosszú távú, hétköznaponként végzett munkáért cserébe versenyképes fizetést kínálnak.

Részvétel egy kivitelezői csapatban

Számos olyan hirdetés is olvasható, ahol kivitelezői csapatba keresnek különféle szakembereket. Például egy cég kőműveseket keres passzív házak építésére, illetve ingatlan felújításra. Egy másik cég a kőművesek mellett várja szobafestő és villanyszerelő munkakörökbe is az újonnan becsatlakozókat. Jelentkezni elsajátított rajzolvasási képességgel lehet, illetve szükséges a középfokú szakmunkás bizonyítvány megléte is.

Az építőiparban jellemző, hogy nem hó végi elszámolás után kapják meg a munkavállalók a bérüket, hanem a heti, de sokkal inkább a napi elszámolás a bevett gyakorlat. A feladat jellegétől függően napi 12 000-20 000 forintot is kaphat a dolgozó.

Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő

Kevés szó esett a vízhez kapcsolódó berendezések telepítéséről, karbantartásáról. Egy egri cég közel félmillió forintos bruttó havi fizetésért cserébe keres víz,- csatorna- és közmű-rendszerszerelő kollégát.

A cég épületen belüli csővezetékek, csatornák bontás nélküli felújítását végzi magán-, valamint társasházakban és középületekben az ország teljes területén.

Ha nincs megfelelő szakképesítésünk, de van középfokú szakmunkás bizonyítványunk, a cég vállalja és biztosítja az átképzést.

A versenyképes jövedelem mellett pedig folyamatos továbbképzéseket biztosít.

Az építőipar olyan terület, ahol mindenki megtalálja a számára kedvező munkát a végzettsége, illetve szakmai tapasztalata szerint.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyalánkság dartsrajongóknak

pén márc 24 , 2023
ShareTweetPinShareIgazi ínyencség a különleges sportok, azon belül is a darts rajongóinak: a Network4 csoport platformjai élőben közvetítik a PDC Darts European Tour második állomásának eseményeit Leverkusenből. Az európai sorozat 13 versenyből áll. Az első forduló után – amelyet szintén láthattak a hazai nézők – március 24-26 között az Ostermann Arenába […]
darts

És még ez is...