Készen van már pároddal a nyári bakancslistátok?

sexshopcenter.huA nyár mindenki számára különleges időszak. Akár fiatal párokról, akár családokról beszélünk, a nyarat megannyi tervezés előzi meg. Mindenkinek vannak vágyai, ahova szeretne eljutni, amit szeretne megcsinálni. Erre valók a bakancslisták, hogy összeírjátok, ki mit szeretne kipróbálni, hova szeretne elmenni, mit szeretne csinálni.

De ki mondta, hogy a nyári bakancslistán csak olyan átlagos dolgok szerepelhetnek, mint a sátrazás, a kerti grillezés vagy épp a kedvenc hoteledben eltöltött hétvége? A fülledt nyári esték és éjszakák megannyi mást is tartogatnak azok számára, akik szeretik élvezni az életet!

A nyár a merészség időszaka!

Ugye nem kell mondani, hogy a nyár mindenkiből az önfeledt és merész énjét csalogatja elő, ilyenkor gondtalanabbak vagyunk, bátrabban csinálunk őrült, vad dolgokat. Éppen ezért érdemes nyáron kipróbálni a SexShopCenter.hu BDSM játékait, amik feltehetően neked is régóta birizgálják a fantáziádat.

Persze sokakban él tévképzet a BDSM szexet illetően, de egy kis utánajárást követően hamar kiderül, hogy csupán féligazságok alapján próbáltál véleményt alkotni. Amióta ember él a Földön, azóta létezik a szexnek ez a válfaja, mégpedig azért, mert a fájdalom és a gyönyör között annyira vékony a határvonal, hogy néha teljesen el is mosódik.

Fontos a felkészülés!

Mivel ez valóban különleges élménynek ígérkezik, rendkívül lényeges, hogy megtegyétek a megfelelő előkészületeket. Mutatjuk is, hogy mit ne hagyjatok ki semmiképpen!

  • Az első és legfontosabb, hogy együtt nézzétek meg a SexShopCenter.hu BDSM kínálatát, és konszenzusos alapon döntsetek, mi az, amit szívesen kipróbálnátok! A fétis divatban az alá- és a fölérendelt szerepeket próbálhatjátok ki, míg a korbácsokkal már az enyhébb fájdalom is a társatokká szegődhet. Ha inkább a kötözős szex felé hajlanátok, akkor bátran tegyetek egy próbát bilincsekkel! Rutinos versenyzőknek ajánlottak a csipeszek vagy az orvosi és elektro szexeszközök, míg a játékszobai kellékeket akár kezdők is kipróbálhatják.
  • Ha megvan az a terület, ahol szívesen kísérleteznétek, akkor feltétlenül szerezzétek be a hozzá szükséges kellékeket és eszközöket.
  • Amint megvan minden, beszéljétek át, kinek mennyi fér bele, hogy fog zajlani az este. Ne maradjon el a biztonsági jelszó kitalálása sem, ez lesz ugyanis a biztosíték arra, hogy csak az fog történni, ami mindkét fél számára komfortos. Ennek tiszteletben tartása kötelező jellegű.

Színt visz a hétköznapokba!

Talán nem véletlen, hogy a BDSM szexről elhíresült könyv A szürke ötven árnyalata címet kapta, ugyanis a szex ezen területe valóban megannyi lehetőséget tartogat minden pár számára. 

Ha a szex ezen formáját együtt próbáljátok ki, tovább erősíti a köztetek lévő kapcsot, hiszen egy olyan ingoványos területre jutottatok el együtt, amire csak kevesen mernek vállalkozni. Ehhez ugyanis magas fokú bizalom és tisztelet kell a másik iránt, enélkül biztosan nem tud működni a dolog! Ha ez nálatok megvan, akkor máris felvehetitek a BDSM mozaikszót a nyári bakancslistátokra!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A szivarosok személyre szabott és nélkülözhetetlen kiegészítője, a hamutál

hét jún 12 , 2023
A szivarozás egy életforma, egy szertartás, aminek számos elengedhetetlen kiegészítője van, melyek közül egy kívülálló szemében a hamutál nem tűnik annyira fontosnak, de aki érintett, az tudja, mennyit számít. A szivarosok legfőbb társa, a humidor mellett ez az a kellék, amely személyre szabható, és rendkívül stílusos darab lehet, az ízléshez, […]
humidorshop.hu

És még ez is...