Hogyan díszítsünk fel egy fehér fenyőfát?

fehér karácsonyfaA karácsonyi dekorációk terén viszonylag modernnek számítanak a fehér színű műfenyők.

Mivel legtöbben a klasszikus, sötétzöld fákhoz vagyunk szokva, a fehér verzióktól gyakran ódzkodunk, pedig egy jól feldíszített fehér, vagy világos műfenyő bármelyik modern otthon ünnepi díszévé válhat!

Hogyan válasszunk fát?

Ahhoz, hogy a feldíszített fenyő szép legyen, elengedhetetlen, hogy maga a fa is jó minőségű és élethű legyen. Karácsonyfák választásakor, ha tehetjük olyan modell mellett döntsünk, ami 3D-s és 2D-s tűlevelek kombinációjából készült, ugyanis ezek lesznek a legélethűbbek.

Ha tartunk a teljesen fehér fától választhatunk havas hatású fenyőt is, amelyen csak az ágak törzstől távol eső részei fehérek.

Milyen díszeket vegyünk?

Fehér karácsonyfák díszítésekor általában a monokróm elemek mutatnak jól. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy választanunk kell egy, vagy két színt (esetleg egy szín különböző árnyalatait) és ezekkel kell feldíszítenünk fánkat.

Az ilyen modern fenyőkön általában kerülik a figurás díszeket és a geometrikus formákat választják. Karácsonyi gömbök esetében kedvelt színnek számít például a kék, a zöld és a rózsaszín. Ha egy szín mellett döntünk keressünk olyan díszeket, melyek árnyalatban és méretben eltérőek.

Ha az egyszínű díszeket túl unalmasnak tartanánk, de valami miatt mégsem mernénk elrugaszkodni ettől, választhatunk különböző alakú díszeket, vagy olyanokat, melyeknek felületük tér el (például a fényes gömböket jól ellenpontozhatják a matt felületű változatok).

Ha fénysort is helyezünk a fára, kerüljük a fehér színű lámpákat, inkább ellenpontozzuk a fa színét valamilyen élénk színű világítással.
A fehér karácsonyfáktól nem szabad megijedni, ezek is ugyanolyan otthonossá varázsolhatják lakásunkat, mint a zöld verziók, ha megfelelően vannak díszítve.

A fotó forrása: Ewalds.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A női lét egyik kellemetlen velejárója - mit tehetünk a hüvelyszárazság ellen?

sze okt 19 , 2022
ShareTweetPinShareAz intim területeken jelentkező panaszokról a többség nem szívesen beszél, gyakran még az orvosi vizsgálaton is kínosan érzi magát, amikor a tünetekről kérdezik. Főleg, ha olyasmiről van szó, mint például a hüvelyszárazság, amivel ugyan “együtt lehet élni”, de mégis számos kényelmetlenséget okozhat a mindennapok során. Tényleg a hormonok miatt alakul […]
myrobalanmed.com

És még ez is...