Ajándékötletek szülőknek – az emlékezetes pillanatok megörökítése

bogreguru.huA szülőknek megtalálni a legjobb ajándékot nem egyszerű feladat, de van pár kiváló ötletünk, amelyek minden bizonnyal elnyerik mindenki tetszését. Az egyedi fényképes ajándékoknak köszönhetően egyszerűen meg lehet őrizni az együtt töltött szép pillanatainkat.

Ezekkel a meglepetésekkel könnyen lehet mosolyt csalni a szülők és a nagyszülők arcára egyaránt. Milyen egyedi fényképes ajándékokra gondolunk? A cikkből kiderül!

A szülők megünneplésének két legjobb lehetősége az anyák és az apák napja. Mindkettő mozgó ünnep, az anyák napja május első vasárnapján, míg az apák napja június harmadik vasárnapján van. Ezekre az alkalmakra kiváló választásnak bizonyulnak az egyedi fényképes ajándékok, amelyek egyszerűen szerkeszthetőek és megrendelhetőek.

Anyák napja

Az anyák napja idén szóljon többről, mint a virág és a csoki! A szülő és gyermek közötti szoros kötelék egyedi ajándékkal is jelképezhető. Például jó választás a Bögregurunál beszerezhető egyedi falikép, amelyen szerepelhet például egy családi fotó, ami egy emlékezetes pillanatot örökít meg. Kiváló dísze lesz az otthonnak hosszú éveken át.

Minden édesanya örülne egy egyedi bögrének, amelyen a következő mondat szerepel: “Anya az, aki bárkit tud helyettesíteni, őt viszont senki.” Biztosan ez a bögre lesz a megajándékott kedvence, minden reggel ebből fogja kortyolgatni a kávét vagy a teát. Mindemellett egyedi vászontáska, kötény, póló, óra és párna is választható. A fullprint párnák igazán különlegesek, mintásak és telinyomatosak.

Apák napja

Az apák napjára az anyák napjához hasonlóan érdemes különleges meglepetésekkel készülni. A bögre ebben az esetben is tökéletes választás. Minden apa arcára mosolyt csalna a reggeli kávé kortyolgatása közben a következő felirat a bögrén: “Az hogy a fiad/lányod vagyok, már elég ajándék neked, szívesen.”

Emellett az egyedi fényképpel ellátott párna, az apák napi falikép vagy óra is kiváló választás. Mindemellett nagy népszerűségnek örvendenek a vicces feliratokkal vagy egyedi fényképpel ellátott pólók is.

Egyszerű szerkesztés

Ma már felhasználóbarát kialakítású, átlátható, könnyen kezelhető oldalak teszik lehetővé a szerkesztést. Pár perc alatt végig lehet menni a lépéseken, csupán a szerkesztési folyamatot kell követni. A képek kiválasztására minden esetben kiemelt figyelmet kell fordítani, fontos, hogy nagy felbontásúak, jó minőségűek legyenek. Ez elengedhetetlen annak érdekében, hogy az ajándék tökéletes legyen.

Sok lehetőség van, hiszen választható egy, de akár 12 képes termék is. Egyedi feliratok és vicces szövegek is használhatóak. Továbbá egyedi név is kerülhet minden termékre. Természetesen a nagyszülőkről sem szabad megfeledkezni. Kiváló választásnak bizonyulnak számukra a “Legjobb Mama” és a “Legjobb Papa” feliratú ajándéktárgyak. A meglepetéseket mindenki szereti, főleg ha azok praktikusak és hasznosak.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hogyan kell a kerítést helyesen festeni?

pén ápr 19 , 2024
ShareTweetPinShareMegérkezett a jó idő, ami azt jelenti, hogy megkezdődött az az időszak, amikor a kerítés és más vasszerkezetek tökéletes fényükben, színükben pompázhatnak. Ahhoz, hogy ezt a hatást elérjük, több lépést is meg kell tenni a festék kiválasztásától kezdve az előkészületek elvégzésén át egészen a karbantartásig. Új életet lehelhetünk a kerítésbe […]
autofestekszeged.hu

És még ez is...