Mennyire magasak a weboldal készítés árak 2023-ban?

kiszervezettmarketing.huA weboldal készítés árak változatosan alakulnak 2023-ban, hiszen az egyszerű statikus oldalak sokkal alacsonyabb árcédulával rendelkeznek, mint a bonyolultabb webáruházak, ahol már szükség van online fizetési rendszerekre, adatvédelmi tájékoztatóra és sok más dologra is.

Mitől függ a weboldal készítés ára?

Honlap készítés árak tekintetében számos tényezőt kell figyelembe venni, és az árak változhatnak a projekt jellegétől, a webfejlesztő csapattól és az ügyfél igényeitől függően.

1) Egyszerű weboldalak: egy egyszerű, statikus weboldal készítése kevesebb költséggel jár, és tartalmazza az alapvető oldalakat, például a kezdőoldalt, a szolgáltatást áttekintő/bemutató oldalt és a kapcsolatfelvételi oldalt. Az ilyen típusú weboldalak ára általában 100.000 és 300.000 forint között lehet.

2) Dinamikus weboldalak: ha dinamikus weboldalt vagy komplexebb funkciókat szeretnél, például online áruházat, regisztrációs rendszert vagy online fizetési rendszert, az árak magasabbak lesznek. A dinamikus weboldalak ára általában 300.000 és 2.000.000 forint között mozoghat.

3) Egyedi design és fejlesztés: ha egyedi design elemeket, logótervezést vagy testreszabott funkciókat szeretnél, az árak tovább növekedhetnek. Egyedi design és fejlesztés esetén a weboldal készítés ára lehet 500.000 forinttól több millió forintig, a projekt méretétől és összetettségétől függően.

4) Tartalomkezelő rendszer (CMS): ha egy fizetős tartalomkezelő rendszert szeretnél használni a weboldal tartalmának szerkesztéséhez és frissítéséhez, a CMS integráció további költségeket jelenthet. Az árak itt is változóak lehetnek, és függenek attól, hogy milyen CMS-t választasz és milyen mértékben kell testreszabni.

Fontos megjegyezni, hogy ezek csak általános becslések, és az árak jelentősen eltérhetnek a projekt egyedi követelményeitől és a webfejlesztőktől függően. Mindig ajánlott árajánlatot kérni több webfejlesztő cégtől vagy szabadúszótól, hogy pontosabb képet kapj a projekt konkrét költségeiről. Bátran keresd fel a Kiszervezett Marketing csapatát, ha weboldal készítés árak után érdeklődsz!

A weboldal készítés állandó költségei

1) Domain regisztráció: a domain regisztráció az a folyamat, amikor megvásárolod és lefoglalod a weboldalad tartománynevét. Ez éves díjat jelent, általában 2.000 és 10.000 forint között mozoghat, attól függően, hogy milyen domain kiterjesztést (.hu, .com, .org) választasz.

2) Webtárhely (hosting): a webtárhely olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a weboldalad fájljainak tárolását és elérhetővé tételét az interneten. A webtárhely szolgáltatók általában különböző csomagokat kínálnak eltérő tárhelyméretekkel és forgalomkorlátozásokkal. A webtárhely havi vagy éves díjat jelenthet, amely általában évente 5.000 és 35.000 forint között lehet, attól függően, hogy milyen tárhelyméretet és szolgáltatót választasz.

3) SSL tanúsítvány: az SSL tanúsítvány biztonságos kapcsolatot biztosít a weboldalad és a felhasználók böngészője között, és titkosítja a személyes adatokat. Az SSL tanúsítványok éves díjjal járnak, amely 0 és 50.000 forint között mozoghat akár.

4) Karbantartás és frissítések: a weboldal karbantartása és frissítése fontos az optimalizált működés és a biztonság fenntartása érdekében. Ez magában foglalja a rendszeres biztonsági frissítéseket, tartalomfrissítéseket, hibajavításokat stb. Az ilyen karbantartási szolgáltatások ára változó lehet, és havi vagy éves díjat jelentenek, ami attól függ, hogy milyen karbantartási szintet és szolgáltatót választasz. Éves szinten ez kb. 100.000 és 150.000 forint közé eshet.

Ezek az állandó költségek a weboldal fenntartásával és működtetésével járnak, és fontosak a weboldal hosszú távú sikeréhez. Fontos megjegyezni, hogy ezek az árak csak tájékoztató jellegűek, és a szolgáltatók között eltérések lehetnek. Mindig érdemes árajánlatot kérni a webfejlesztéssel foglalkozó cégektől, hogy pontosabb képet kapjunk a specifikus költségekről.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Légy észnél, ha a rendőrség banki adatokat kér

vas júl 2 , 2023
Bankszámla-, illetve a bankkártyaadatok megszerzésére specializálódott, magukat rendőrnek kiadó csalókat fogtak el Tiszavasváriban. Egy hete tett bejelentést egy állampolgár, mert ismeretlenek több millió forintot emeltek le a bankszámlájáról. Az egyik elkövető rendőrként bemutatkozva a sértettnek telefonon azt mondta, hogy feltörték a számláját. Az ijedt áldozat a csaló kérdésére elmondta, melyik […]
AnyDesk

És még ez is...