Szerezzen be egy megbízható mikrohullámú sütőt, és felejtse el a folyamatos cserélgetést!

Egyes konyhai kisgépek elengedhetetlenek a mindennapos tevékenységek végzéséhez, mint egy finom és meleg ebéd elfogyasztásához. Ilyen fontos eszköz például a mikrohullámú sütő is, amely ma már szinte minden háztartásban megtalálható. Egyszerű és kényelmes megoldás mindamellett, hogy a konyha kifejezetten esztétikus gépezete lehet. 

Sokan azonban nem törődnek, csak a külsőségekkel, és megveszik a piacon kapható éppen akciós darabokat, majd megelégszenek az általa nyújtott teljesítménnyel. Azonban sokkal több van egy mikrohullámú sütőben, mint ahogyan azt gondolná, így érdemesebb egy picivel több energiát fektetnie annak kiválasztásába. 

Mire figyeljen a mikrohullámú sütő kiválasztásánál?

Egy mikrohullámú sütő nem csak az étel felmelegítésére képes, hanem akár grillezni vagy főzni is lehet benne. A mikrók piaca ma már igen széles, számos szín, méret, forma, valamint funkció áll az érdeklődők rendelkezésére. Mindenekelőtt érdemes végiggondolnia, hogy hova fog kerülni a gépezet. 

Szeretne egy szabadon álló mikrohullámú sütőt, vagy inkább szeretné beépíteni a konyhabútorba, mert úgy sokkal praktikusabb és esztétikusabb? Mindkét lehetőség megoldható. Míg a szabadon álló készüléket könnyen rendezheti, valamint le is cserélheti, ha szeretne egy modernebb vagy más stílussal rendelkező változatot, addig a beépített az mindaddig ott marad, amíg egy szakember ki nem operálja onnan.

Azonban a beépített nem foglal helyet a munkafelületen, és sokkal esztétikusabb látványt nyújthat belesimulva a konyhabútorba, illeszkedve annak stílusához. Méret tekintetében is számos változat közül válogathat, azonban két külön méretre is figyelmet kell fordítania. Az egyik a külső, a másik pedig a belsejére vonatkozó méret. A külső mérethez érdemes még hozzáadnia 5-20 centimétert, hiszen a szellőzőnek szüksége van ekkora térre, így ez a méret nem minden tekintetben mérvadó. 

Meghatározó tényezők

A belső méret viszont pontosan meghatározza azt, hogy mennyi ételt, mekkora edényt lehet problémamentesen a mikrohullámú sütőbe helyezni. Ebből a szempontból is több készülék közül választhat, hiszen vannak a kisebb, 20 liter alatti mikrók, a 20-29 literes és a 30-39 literes, nagyobb teljesítménnyel rendelkező darabok egyaránt. Mindezen felül ugyan léteznek 40 liter feletti mikrohullámú sütők is, de ezek már szinte megfelelnek egy multifunkcionális sütőnek is. 

Amennyiben szeretné részletesebben megismerni a legmodernebb készülékeket, akkor keresse fel a BestMarkt mikrohullámú sütő kínálatát.

A teljesítmény meghatározása sem másodlagos. Általánosságban ugyan 700-1000 watt közé tehető az érték, így a 800 wattos készülékek már sokrétű feladatra képesek. Amennyiben grillezni is szeretne, akkor pedig 1500 watt teljesítményű gépre lesz szüksége.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az inkontinencia gyógyítható!

ked aug 3 , 2021
ShareTweetPinShareAz inkontinencia akár időszakosan, akár tartósan van jelen az életünkben, sok kellemetlen percet tud okozni. Szerencsére a tünetek megszüntethetőek, csak megfelelő kezelésre van szükség. Mit kell tudni az inkontinencia okairól és kezeléséről? Nézzük! Az inkontinencia fajtái A Intima.hu írása alapján az inkontinenciának nem csak az okai térnek el, de magát […]
urologus

És még ez is...