Babarágóka természetes anyagból

zsumi.huA kisbabák első fogai általában körülbelül hathónapos korban törnek elő, ez legtöbbször a két alsó metszőfogat jelenti. Aztán sorra megérkezik a többi tejfog is, de a fogzás ideje nem mindenkinél alakul zökkenőmentesen.

Sok gyermek megszenvedi ezt az időszakot, és vele együtt a szülők is. Az íny érzékenyebbé válhat a fogzás ideje alatt, mivel a fogak előretörése sok esetben kellemetlenséggel és fájdalommal járhat.

A hideg segít enyhíteni a baba fájdalmait, ezért a hűtött rágókák használata javasolt ilyenkor. A műanyag egészségtelen, de a Zsumi Gyerekjáték és Bababolt kínálatában kapható különleges zsiráf alakú rágóka természetes gumiból készült, így nem ártalmas a kicsik szervezetére.

Mi az a természetes gumi?

A természetes gumi a gumifa latex nedvéből származik és nagy szakítószilárdsággal rendelkezik. Az ebből az anyagból készült játék teljesen biztonságos, szemben a kőolajszármazékokból nyert műanyaggal.

Mivel a rágókát a szájukba veszik és rágják a gyerekek, ezért különösen fontos, hogy biztonságos anyagból készüljenek. Lényeges, hogy ne oldódjon ki belőlük semmilyen olyan összetevő, ami az egészségükre nézve kockázatot jelenthet.

A Sophie zsiráf nevű rágóka egy speciális eljárással készül, és a színezése is 100%-ban természetes festékkel történik. Élelmiszer-minőségű festékkel készül a kedves kis zsiráf alak megformálása.

Minden Sophie zsiráf más és más!

A Sophie zsiráfok festése gondos kézi munkával történik, emiatt minden egyes darab színezése kicsit eltérhet. Minden kicsi gyermek egyedi zsiráfot kap a kezecskéjébe, és csillapíthatja vele a fájdalmakat, melyeket a fogzás miatt kell átélnie.

Az, hogy melyiknek milyen lesz egészen pontosan a színe, az több tényezőtől is függ. A műhelyben dolgozó szakember munkájától, az anyag mennyiségétől és a természetes pigment árnyalatától egyaránt.

A rózsaszín pigmentet a száj és az arc színezéséhez használják, míg a feketét a szemekhez. A foltok, a fülek, a szarvak és a paták elkészítéséhez pedig a barna pigmentet használják fel. S mivel a zsiráf anyaga és a festék anyaga is teljesen természetes, bátran adhatjuk a kisgyermekeknek.

Sophie zsiráf a gyakorlatban

Ezeknek a kis zsiráfoknak a felülete többféle, amelyek a fogzás különböző szakaszaiban segítik enyhíteni a feszülést. A rágóka kialakítása olyan, hogy a kicsi kezek is könnyedén meg tudják fogni, emiatt nagyon népszerű a gyerekek és a szüleik körében is.

Már az első hónapokban is a kezükbe adhatjuk, egyszerűen megbirkóznak vele, annyira jó a fogása. A Sophie zsiráf rágóka kitűnő ajándékba is, a babák mindenképpen jól járnak vele, de mellette a szülők is nyugodtabbak lesznek, hiszen csemetéjük is boldogabb, ha nem fáj annyira a fogínye.

Egyszerűen tisztítható, de soha ne tegyük mosogatógépbe! Nedves ruhával le tudjuk mosni, hogy tiszta és higiénikus legyen a kicsi érdekében. Ezt a kis zsiráfot nyugodt szívvel adhatjuk a babánknak, vagy rokonaink, barátaink kisbabáját is meglephetjük vele.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mi mindent tehet lehetővé egy okos napelem rendszer?

szo okt 14 , 2023
Vajon mekkora hozzáadott értéket jelenthet egy okos napelem rendszer célzott beszerzése és kialakítása egy-egy ingatlan, illetve háztartás mindennapjait tekintve. A gyakorlatban mi mindent lehet sikeresen megvalósítani a fejlett technológia segítségével? Ezt fogjuk közelebbről megvilágítani máris a bejegyzésben. Milyen funkciót tölthet be egy otthoni okos napelem rendszer? Egy napelemes rendszer a […]
wagnersolar.hu

És még ez is...