Hálózsákok – nincs többé kitakarózás!

cseppke.huSok szülő tölti azzal az éjszakát, hogy azt ellenőrzi, kitakarózott-e a gyermeke. Ennek egyszer, s mindenkorra vége! Végre az anyukák és az apukák is nyugodtan aludhatnak, nem kell amiatt aggódniuk, hogy lekerül a takaró, és reggelre megfázik a gyerkőc. Ugyanis a hálózsákok megoldást nyújtanak a kitakarózás problémájára.

A pihe-puha Cseppke hálózsákok a gondosan kidolgozott részleteknek, és a kiváló minőségű anyaghasználatnak köszönhetően reggelig tartó védelmet biztosítanak. A babahálózsákok és a totyogóknak szánt kamáslis tipegő hálózsákok egész éjjel melegítik a gyermeket. Az alul nyitott pizsamákkal és hálóingekkel ellentétben nem csúsznak fel a gyerkőc nyakába.

A választék szín és minta terén is rendkívül széles

Téli és nyári változata is van a hálózsákoknak. A téli változatban belül polárbélés, kívül pedig pamutanyag van. A nyári változatban pedig egy második pamutréteg kapott helyet a belső polárbélés helyett. A legmelegebb hetekre olyan típus is beszerezhető, amely csupán egyetlen, pamutból készült anyagból áll. Ez a kánikula idején igazán hasznos, kellő védelmet nyújt, de nem túl meleg.

Ma már a választék szín és minta tekintetében is rendkívül széles a gyerekeknek szánt hálózsákok terén. Ezáltal mindenki könnyen megtalálhatja azt, amelyik tetszeni fog a gyermekének. A tapasztalat azt mutatja, hogy a gyerkőcök lefekvés előtt szívesebben bújnak bele a hálózsákba, ha annak a színe vagy a mintája elnyeri a tetszésüket.

A hálózsákok típusai

Különböző típusú hálózsákokat lehet kapni. A kisbabák számára a babahálózsákok bizonyulnak igazán jó választásnak. Ezek a változatok a kialakításuknak köszönhetően gördülékenyebbé teszik az éjszakai pelenkázást. A tipegő hálózsákok pedig a mocorgósabb totyogók számára lettek kifejlesztve, ugyanis ezeknél a fazonoknál nem kell attól tartani, hogy megtekerednek a gyermek testén alvás közben.

Az elöl cipzáros hálózsákok akkor igazán praktikusak, ha a gyermek már egyedül jár mosdóba. Ugyanis ezek a változatok megkönnyítik az önálló öltözködést. Amennyiben a kicsi szeret hason aludni, érdemes az oldalt cipzáros fazon mellett dönteni, hogy biztosan kényelmes legyen számára. Kapható ujjatlan típus is, de mindenképpen javasolt a hosszú ujjú termékek mellett dönteni, ha a gyermek fázós.

Akár több generációt is ki tudnak szolgálni

A kamáslival ellátott tipegő hálózsákok is jó választásnak bizonyulnak. Ugyanis a gyermekek lábára húzható kamáslik ugyanolyan védelmet nyújtanak mint a zoknik, viszont ezeket ébredést követően fel lehet tűrni. Sok esetben a kamáslik csúszásgátló mintával is el vannak látva, amellyel fokozódik a biztonságossága a ruhadarabnak.

Mindenképpen olyan hálózsákot kell választani a gyermek részére, amely a legjobb minőséget képviseli. Ugyanis ezek a változatok akár több generációt is ki tudnak szolgálni. Örökölhetik a ruhadarabot a testvérek és az unokatestvérek egyaránt. Szóval érdemes beruházni egy minőségi darabba.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Itt vannak 2023 online hívószavai, 2024 esélyese a pedofília

ked febr 20 , 2024
ShareTweetPinShareAz Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szerint a hírolvasók figyelmét 2023-ban leginkább a pápalátogatás, a törökországi földrengés, a Wagner-csoport zendülése, az Izrael-Hamasz háború és Suhajda Szilárd halálával kapcsolatos hírek kötötték le. Blogunk szerzői úgy gondolják, hogy 2024 hívószava a pedofília lesz. Az NMHH a tájékoztatása szerint a hírportálok, valamint […]
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH)

És még ez is...