Kaszinó online – Minden, amit tudni kell

Az internetes kaszinózás napról napra egyre népszerűbb: 2021-ben már az 50 milliárd dollárt is meghaladta az online kaszinók generálta éves forgalom, de hamarosan ez a 100 milliárd dollárt is átlépheti. A netes szerencsejáték-forradalomból természetesen hazánk sem maradhatott ki: nálunk is egyre többen döntenek úgy, hogy egy kaszinó online felületén, például a https://cadabrus.com/hu/ oldalon próbálnak szerencsét. A netes kaszinózás előnye, hogy akár otthonunk kényelméből, a kedvenc kanapénkon ülve, akár egy BKV-buszon is megnyithatjuk kedvenc nyerőgépünket, asztali játékunkat, sőt, akár fogadásokat is köthetünk valós időben. A legtöbb kaszinó online oldala ráadásul átlátható, magyar nyelvű felhasználói felülettel várja a játékosokat, így senkinek sem okozhat gondot az, hogy eligazodjon a platformokon. Olyan oldalak is vannak, melyek saját alkalmazást fejlesztettek ki, így garantálva a kiemelkedő felhasználói élményt mobilon is. Nem is beszélve az online kaszinók játékkínálatáról: egyes platformokon az sem ritka, hogy több ezer nyerőgép, élő és asztali játék szerepel a felhozatalban. Ráadásul a mai játékok már elképesztő grafikával, realisztikus hanghatásokkal és rengeteg érdekes funkcióval lettek ellátva. Ha megnézzük egy online kaszinó nyerőgépes kínálatát, azt láthatjuk, hogy óriási különbségek vannak az egyes játékok között tematikában. Filmes és sorozatos nyerőgépek mellett találhatunk itt egyiptomi vagy ázsiai tematikájú címeket is, így mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. Ha a bőség zavarával küzd, érdemes olyan szolgáltató játékait választani, amely megbízható, és hivatalos licenccel is rendelkezik. Ilyen például a Netent, a Microgaming vagy a Big Time Gaming.

kaszinóA legnépszerűbb promóciók a netes kaszinók bónuszkínálatában

Az online szerencsejátékosoknak rendkívül fontos az, hogy olyan platformon regisztráljanak, ahol számos bónusz közül válogathatnak, ha feltöltenék egyenlegüket valamelyik korszerű fizetési móddal. A legnépszerűbb kaszinós bónusznak kétségkívül az üdvözlő csomag számít. Ez az ajánlat elsősorban a frissen regisztráló felhasználókat célozza, akik így akár 200%-kal is megnöevlhetik első befizetésük értékét. Ha például egy 100%-os bónuszt látunk akár 20 000 HUF értékben, az azt jelenti, hogy 20 000 HUF befizetése esetén további 20 000 HUF fogja ütni a markunkat, így összesen 40 000 HUF kerül jóváírásra az egyenlegen. Az üdvözlő ajánlat mellett sokan választják a befizetés nélküli bónuszokat is, amelyek sajnos egyre több online kaszinó bónuszkínálatából kerülnek ki. Ezeknek az ajánlatoknak a lényege, hogy a játékosok valódi pénz kockáztatása nélkül próbálhatják ki a legjobb nyerőgépeket, ám a próbajátékkal ellentétben itt akár valódi nyereményekre is lecsaphatnak. Az üdvözlő bónusz és a befizetés nélküli bónusz csak töredéke az elérhető promócióknak: napi és hétvégi feltöltési bónuszok, VIP-hűségprogramok, cashback-ajánlatok és sok minden más vár arra, aki úgy dönt, kipróbálja a netes szerencsejátékot.

Online kaszinók – Mobilos játék

Mivel a magyar mobilnet híresen jó minőségű, sok felhasználónak az is fontos, hogy útközben megnyithassa kedvenc kaszinójátékait. Épp ezért a legjobb online kaszinók ma már a mobilos játékot is lehetővé teszik a felhasználók számára. Egyes oldalak saját mobilalkalmazást fejlesztenek, mások mobilbarát kialakítással látják el a weboldalt. Ha a kaszinó saját applikációval rendelkezik, látogasson el a Google Play áruházba vagy az App Store-ba, és töltse le azt, majd kezdődhet is a játék. Ha nincs külön kaszinós alkalmazás, akkor sincs gond, a beépített böngésző segítségével ugyanis bárhol érheti el a nyerőgépeket és élő játékokat.


A szerencsejáték a legtöbb ember számára a szórakozás egyik formája. Azonban vannak olyanok, akiknek veszélyt jelenthet. A mértéktelen játék játékfüggőség kialakulásához vezethet, amelynek számos negatív következménye van. A felelős játékos csak annyit költ szerencsejátékra, amennyit megengedhet magának, hiszen tudja, hogy a nyerés a véletlen műve, és nem létezik biztos szisztéma. Akkortól tekintünk betegnek egy játékost, amikor a túlzásba vitt szerencsejáték már életviteli problémákat okoz, tehát hátráltatja a munkát vagy a tanulást, rombolja a családi kapcsolatokat. Magában a játékban pedig az jelzi a függőséget, ha az illető már nem tudja kontrollálni, mennyi idejét és pénzét viszi el ez a tevékenység. A játékfüggőség súlyos betegség, aminek a kialakulásához genetikai tényezők és a személyiség különböző jellemzői is hozzájárulnak.

Hova fordulhat segítségért?
Ha úgy érzi, hogy játékfüggőségi problémákkal küzd vagy kérdései vannak a témában, legyen akár érintett vagy családtag, forduljon szakemberhez. Az ELTE PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékével és a Pro Psychologia Alapítvánnnyal együtt Segélytelefon szolgáltatást működtet. Szerencsejátékkal összefüggő problémák, kritikus helyzetek kezelése esetén ingyenesen, anonim módon hívható hétköznapokon 15.00- 19.00 között a 06-21-262-0603 telefonszámon. A szolgáltatás igénybe vehető és elérhető a [email protected] e-mail címen, valamint az „ELTE Szerencsejátékos Segélyszolgálat” Skype azonosító segítségével is. A Segélytelefon információs vonala: 06-1-411-6778.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A katások fele nem tudja, mihez kezd szeptembertől

pén júl 22 , 2022
ShareTweetPinShareA katások több mint 90 százaléka számlázott korábban cégeknek is, így a kormány törvénymódosítása miatt adózási formát kell váltaniuk, ha meg szeretnék tartani az összes ügyfelüket, derült ki az online számlázó portál, a Billingo által készített online felmérésből. A kutatás szerint a többség húsz százalékkal nagyobb közteherviselést tartott volna elfogadhatónak, […]
Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója

És még ez is...