Ezek az MVMT férfi karórák előnyei

MVMT karóraAmikor karóra vásárlásra kerül sor, akkor nagy gondban lehetünk, hiszen manapság már hatalmas választék közül kell kiválasztanunk azt az egyet, ami minden igényt kielégít. Ebben a rohanó világban azonban nincs arra időnk, hogy folyamatosan bújjuk az online üzleteket, de a fizikai boltokat sem tudjuk többször végig járni. Rengeteg dizájn, stílus áll rendelkezésünkre és akkor még nem említettük a többféle funkcióval ellátott típusokat. Van azonban egy márka, amelynek a karórái számos előnnyel bírnak, ez pedig a MVMT. Lássuk, hogy mit érdemes tudni róluk!

Az MVMT márkáról röviden

Az elmúlt évek egyik leggyorsabban működő, karórákkal is foglalkozó divatmárkája az MVMT, amely bár már évek óta jelen van, még csak nemrég vált igazán sikeressé. A cég jelenleg a világ legnépszerűbb kiegészítőit gyártja, amelyek még megfizethető áron szerezhetőek be. Az alapítók Jake Kassan és Kramer LaPlante, akik egyetemi környezetben hozták létre a világ leggyorsabban növekedő óramárkáját. A fiatalokat kihasználva tapasztalatokat gyűjtöttek annak érdekében, hogy olyan termékeket tervezhessenek és valósíthassanak meg, amelyek biztos sikernek örvendenek majd.

Mit tudnak ezek a kiegészítők, amitől ennyire jók?

Több ok miatt is népszerűek az MVMT férfi karórái. Az egyik fő ok, ami miatt sokan választják a márka által készített darabokat, az a keményített K1 ásványi üveg. E mellé hozzájön a Mayota kvarc szerkezet, a rozsdamentes acél tok, illetve a mesh, a link, vagy éppen a bőr óraszíj. Ne feledkezzünk meg továbbá az 5-10 ATM-es vízállóságról sem, amelynek köszönhetően attól sem kell tartanunk, hogy esetleg beázna a kedvenc kiegészítőnk.

Ezeken az újdonságokon látszik, hogy az alkotók a régi és hagyományos formák világába mentek vissza. Ez azonban kicsit sem vesz le az értékükből, sőt, igazán rusztikussá teszik a MVMT kiegészítőket. A karórák tulajdonképpen modern köntösbe öltözött vintage kivitelek.

Az MVMT karórák előnyei

Ezeknek a kiegészítőknek számos előnye van, hiszen amellett, hogy rendkívül fiatalosak, divatosak, minimalisták és elérhető áron kaphatóak. Ráadásul szinte minden öltözködési stílushoz passzolnak. A mindennapi viseletre alkalmas eszközök esetében a férfiaknak szánt darabokat minimalista kialakítással álmodták meg, amely garantáltan vonzza az emberek figyelmét. Egy kicsit futurisztikus, ami valószínűleg a kronográf-mutatóinak és az erős koronáknak köszönhető. A nem számára gyártott trendi karórák fontos szerepet játszottak abban az időben, amikor a márka megalakult. Ezzel lettek ugyanis igazán ismertek.

A legkedveltebb MVMT szerkezetek

Az egyik legismertebb és legtöbbet vásárolt karóra a Blacktop, amely egy igazán férfias és minőségi változat, amivel aztán garantáltan megmutathatjuk az ízlésünket. A szép formákról és minőségi szíjról ismert kiegészítő rozsdamentes acélból készült, ezáltal igazán tartóssá és hosszú életűvé válik. Ha tehát egy egyedülálló modellt szereznénk be, amely még pont belefér a költségvetésbe, akkor ez a típus senki számára nem okoz majd kiábrándulást.

Amennyiben azonban még kedvezőbb áron szereznénk be férfi karórát, abban az esetben szóba jöhet a Classic termék, ami elegáns kivitelének köszönhetően egy határozottan alapvető kelléke a gardróbunknak. Ez egyetlen férfi tárából sem hiányozhat, hiszen a vonzó számlap és a minőségi szerkezet gondoskodik arról, hogy a mindennapokban is divatosak lehessünk. Ez a modell egy nagyon hangsúlyos eleme a tok, ami ebben az esetben fekete, az anyaga pedig rozsdamentes acél. A szíj bőrből készült, amit egy igazán egyedülálló barna árnyalat teszi igazán különlegessé. Ha tehát barátságos áron szeretnénk egy prémium karórát, akkor a Classic lesz a mi barátunk.

Ami pedig a sportos urakat illeti, a cég róluk sem feledkezett meg. A Minimal Sport modell egy 100 méterig vízálló, kvarc karóra, aminek tokja és számlapja is kék színben tündököl. A kerek óraforma hagyományossá, a rozsdamentes acél tok pedig tartóssá teszi ezt a márkás terméket. Másik hasonló jellemzőkkel készült típus fekete színben kapható, ami 50 méterig bírja a víz alatti megpróbáltatások. A kiváló kivitelezésének és a szilárd tokjának köszönhetően egy igazán kedvelt MVMT karóra, aminek uralkodó eleme a tok. Amennyiben egy parádés kiegészítőre vágyunk, remek választás lehet ez az elemes változat.

Nem csoda tehát, hogy ekkora népszerűségnek örvendenek az MVMT kiegészítők, hiszen amellett, hogy prémium minőségben készülnek, elegánsak és letisztultak is egyben. Nagy előnyük a vízállóságuk, aminek köszönhetően egyes darabok akár fürdés, de még úszás közben is viselhetőek.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az informatikusoknak bejött a home office

hét febr 14 , 2022
A Hays Hungary felméréséből az derült ki, hogy a Magyarországon dolgozó informatikusok több mint fele teljes rugalmasságot, harminc százalékuk pedig heti két-három nap home office-t vár el a munkáltatójától. A Hays pandémia előtt elvégzett felmérésében a résztvevők harminc százalékának egyáltalán nem volt lehetősége otthonról dolgozni a pandémia előtt. negyedük, pontosabban […]
Home office

És még ez is...