Reebok Zig – a szezon egyik legmerészebb cipőcsaládja

rebookMegszoktuk már, hogy a Nike vagy épp az Adidas igazán merész cipődizájnnal operál néha, amire aztán mindenki felkapja a fejét. Ám például a Reebokra eddig ez abszolút nem volt jellemző. Az idei szezonban mégis valami elképesztőt dobbantott, amivel teljesen megújult formával létrehozta a régi-új Zig Kinetica cipőcsaládot.

Zig Kinetica – újraformálva

A Reebok Zig cipőcsaládja nem volt ismeretlen a sportlábbelik kedvelőinek körében. Nagyjából 2010-ben találkozhattunk vele, amikor is a termékcsalád megjelenése enyhén szólva sem kavart akkora port, mint most. A márka tervezői ezt érzékelték is, a cipő visszakerült a tervezőasztalra úgy, hogy mára valami egészen hihetetlen formában szülessen újjá. Ez volt az a hatás, ami valóban meghozta a Zig Kinetica sikerét – legalábbis nagyon úgy fest.

Áramvonalas dizájn, mérnöki tervezés

A Reebok Zig Kinetica nem csupán csúcstechnológiás fejlesztéseket, de rendkívül futurisztikus formát is kapott. Tökéletes áramvonalassága és cikk-cakkos talpvezetése már ránézésre is jelzi számunkra, hogy itt valami nagyon izgalmas történik. A cipő szinte beszél hozzánk, és hívogat, hogy sportoljunk, de minimum ugorjunk le a városba vele. Ez a dinamizmus és erőteljes, mégis high-tech vonalvezetés pedig minden porcikájára, na meg az innovációira is igaz. A Reebok Floatride technológia az, ami a cipő gerincét adja. Ez a fejlesztés szó szerint olyan visszapattanó erővel rendelkezik, azon túl, hogy kényelmes, amely jelentősen növeli a cipő energia-leadását, miközben a sarokbecsapódásból energiát nyer a használója. Vagyis egyszerre „pattan vissza”, miközben megfelelően elnyeli a lábakra ható nyomást. Strapabíró, emellett edzés közben is rendkívül kényelmes. Ugyanakkor a Reebook a Ziggel nem csak a sportolókra gondolt. Formája egyszerre sportos, mégis tökéletesen megállja helyét, akár a városi sneakerek világában is. Főleg, hogy elsősorban lifestyle cipőkről beszélünk, amely mégis jól teljesít sportcipőként. Dizájnos, futurisztikus és menő formavilága remekül passzol bármilyen urbanista stílushoz, ezért nem csak a sportolni vágyóknak ajánljuk, hogy a Footshop áruházában megtalálják ezen az oldalon az ízlésüknek valót.

A fotó forrása: Footshop.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A pokolhoz veuzető út is jószándékkal van kikövezve: Hogyan (ne) posztoljunk a munkahelyünkről III.

ked márc 1 , 2022
Gyakran posztol a közösségi médiában a munkájáról, a főnökéről vagy a kollégáiról? Gondolja át, mielőtt túl sok információt osztana meg – a kevesebb néha több, figyelmeztetnek az ESET szakértői. Ne osszunk meg túl sok információt – akkor sem, ha jó szándék vezérel Az ESET tapasztalatai szerint gyakran felmerülő téma a […]
munkahely szelfi

És még ez is...