Különleges eszközök, amikkel örömet okozhat magának

szeresdmagad.huAz urak számára kifejlesztett szexuális segédeszközök palettája igencsak széles. A sokféle típusnak köszönhetően bárkiről legyen szó, könnyedén találhat az igényeihez közel álló változatot. Egyes márkák például kizárólag a férfiak számára gyártanak különleges darabokat, amik senkit nem hagynak majd unatkozni.

Hatalmas lehetőség rejlik ezekben a modellekben, már csak az a kérdés, hogy melyiket érdemes beszerezni.

Maszturbátorok a férfiak számára

Nem titok senki számára, hogy a rendszeres nemi élet rendkívül fontos, főként a férfiak számára. Nem mindenkinek adatik meg azonban, hogy folyamatosan párkapcsolatban éljen, így sokan kiegészítőkhöz nyúlnak, amit bár nem vallanak be, kevés férfi nem próbálta még ki őket. Semmilyen kézi technika nem tudja helyettesíteni az urak számára gyártott szexuális segédeszközöket. Ezek ugyanis lehetővé teszik, hogy hölgyek társasága nélkül is élvezhessék a mindennapokat. 

A Tenga gyártóról röviden

A japán márka a világ első számú cége, amely kifejezetten az urak számára alkot meg önkielégítéshez szükséges kiegészítőket. A legtöbb darab első ránézésre nem túl érdekes, azonban ilyenkor mondhatjuk, hogy nem csak a külső számít. A lézeres technikával készült puha és rugalmas töltetnek köszönhetően, többféle keménységgel és egyéb speciális jellemzőkkel várják az érdeklődő személyeket. 

Tenga maszturbátorok típusa

A Szeresdmagad.hu Tenga maszturbátorai között számos egyedi kivitelt találhat. Ott van például az Egg Spider, ami a nevéből adódóan is egy tojás alakú eszköz. A tervezők hatalmas kreativitást vittek bele, hogy megalkothassák ezt az egyedülálló tárgyat. Az alakjának köszönhetően a péniszre húzva igencsak hatásosan képes stimulálni a nemi szervet. A számos változatban kapható, tojás alakú kellékek mindegyike különféle módon tudja kényeztetni a használóját. Ami a méreteket illeti, nyugalmi helyzetben a magassága 6,35 cm, míg a rugalmassága akár a 30 cm-t is meghaladhatja. Fontos azonban, hogy a szexuális segédeszközt alaposan megtisztítsuk, ezáltal számos alkalommal igénybe lehet venni. 

Ami pedig a Flex típust illeti, ez egy kétféle színben kapható gyártmány. A remekmű egy puha gumiházból és egy hasonlóan kényelmes anyagú betétből készült. Utóbbi könnyedén kivehető a helyéről, így a tisztítása sem igényel túl sok szakértelmet. A toknak nagy jelentősége van, hiszen a csavaros felületének köszönhetően, használat közben egyszerűen lehet azt mozgatni. Az eszköz végén találni egy védőkupakot, ami szintén praktikussági okokból került oda, hiszen amellett, hogy segít visszatenni a betétet a tokjába, konzolként is kiváló, ahol pillanatok alatt megszáradhat a belülről kivett rész.

A teljes hossza 16 cm, míg a befogadása 14 cm, így nem árt ezt is figyelembe venni a választás során. Ami pedig a használatához szükséges kiegészítőket illeti, alkalmazni kizárólag vízbázisú síkosítóval ajánlott, amiből ráadásul egy adag a dobozban is megtalálható.

Next Post

NMHH: annyi a telefonkönyveknek

sze febr 2 , 2022
ShareTweetPinShareAz idén már nem kötelező a távközlési szolgáltatóknak papíralapú telefonkönyvet megjelentetniük, a hangalapú és online tudakozók, illetve a netes keresők és közösségi oldalak szinte teljesen megszüntették a kiadványok iránti keresletet – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A tájékoztatás szerint a csökkenő fogyasztói igények miatt […]
telefonkönyv

És még ez is...