Sütőedények, sütőformák, tortaformák számtalan kialakításban

tramontina.huA konyhában tenni-venni szeretők mindig nagy gonddal válogatják ki, melyek azok a konyhai kiegészítők, edények, lábasok, amelyek szükségesek a számukra elégségesnek mondható konyhai tevékenységek megvalósításához. Akár most kezdi valaki az új életét egy lakásban vagy csak szeretné megújítani a kellékeit, vannak olyan eszközök, amelyek mindenképpen nélkülözhetetlenek egy zökkenőmentes főzés vagy sütés lebonyolításához, és ilyenek a sütőedények is.

Sütőedények és konyhai kellékek egy helyen

Aki csak alkalmanként szokott sütni-főzni, de az is, akinek speciális, egyedi darabokra van szüksége, bátran betérhet a TRAMONTINA webáruház sütőedények oldalára, ahol számtalan tapadásmentes és rozsdamentes terméket talál ebben a kategóriában. A képek már önmagukért beszélnek, és a valóság is ugyanezt támasztja alá.

A több, mint egy évszázada működő brazil cég teljes elköteleződéssel vállalta fel a legmagasabb minőséget képviselő konyhai eszközök gyártását és teszi ezt hosszú évtizedek óta. Mára már hazánkban is lett márkaképviselete, így nekünk is módunkban áll megcsodálni, kipróbálni, majd pedig rendszeresen használni a kitűnő termékeit.

A weboldalon módszeresen kategorizált termékek között könnyedén el tudunk igazodni, majd az adott termékre kattintva részletes információkat kapunk mind az árucikk összetételével, mind az alkalmazásának részleteivel kapcsolatban.

Alapkészlet és különlegességek

Minden háztartásban kell lennie néhány sütőedénynek, amely az alapkészlet részét képezi. Ez lehet egy olyan tepsi, amiben húst sütünk vagy zöldséget párolunk, bár az lenne a legjobb, ha már ezt a kétféle élelmiszertípust is el tudnánk különíteni. Aki pedig időnként süt egy süteményt, számára nem árt beszerezni egy vagy több sütőformát. A gyümölcstorta, a különféle piték kedvelőinek egy kör alakú változat bőven elegendő.

Ha valaki szereti a kuglófot és ki szeretné próbálni házilag is elkészíteni, akkor a TRAMONTINA BRASIL tapadásmentes kuglóf sütőforma ajánlott számára megvételre. Tortaformákból is különfélék léteznek, akár kör alakú, akár téglatest alakú változatban, kinek mi a kedvence. Bizonyos típusú süteményekhez elegendő a hagyományos alakú, lapos tepsi, amelynek talán a legszélesebb körű az alkalmazási területe, számtalan teasütemény készíthető segítségével.

A tapadásmentes bevonat tulajdonságai

Sokféle edényünk rendelkezik ezzel a bevonattal, nem csoda, hiszen nagyban elősegíti a stresszmentes főzést, sütést, azaz hogy ne kelljen bajlódni az odaégett ételmaradékokkal, és ne kelljen semmit a kukába dobni. A mindig leragadt serpenyők, edények tisztítása sem éppen szívderítő feladat.

Fontos megjegyezni, hogy a tapadásmentes kellékek is nagy törődést igényelnek, és ha nem figyelünk oda rájuk, könnyen elvész a különleges bevonat miatt érzet örömünk. Ugyanis nem használhatunk akármilyen evőeszközt ezekhez az edényekhez. A legjobb, ha faspatulával, szilikon eszközökkel kavargatjuk benne az ételt, hogy ne karcolódjon fel a felülete.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ismerd meg hogyan fognak megkopasztani az orv(adat)halászok

ked szept 19 , 2023
Egy friss kiberbiztonsági jelentés szerint egy év alatt körülbelül a tízszeresére nőtt az adathalász támadások körében egy régi-új módszer. Az elmúlt hónapokban Magyarországon is számos felhasználó találkozott köztes felületet alkalmazó adathalász kísérlettel a kibertérben, még ha nem is tudott róla, hogy ez egy újfajta, minden eddiginél szofisztikáltabb phishing módszer. A […]
adathalász

És még ez is...