Partner program, még kedvezőbb lehetőségek a CRM használathoz!

minicrm.huEbben a bejegyzésben egy kifejezetten érdekes és hasznos partner programot mutatunk be, ami egy modern CRM rendszerhez köthető. Mindenképp szerettünk volna külön cikket szentelni a programnak, hiszen rajta keresztül minden érintett nyerhet.

Hogy miként? Miért érdemes nekünk is részt venni a CRM partner programban? Mit nyerhetünk ezzel, és miként profitálhatnak a stratégiai partnereink? Pontosan erre fogunk majd választ adni a bejegyzés tartalmi részében. Következzenek tehát a részletek!

Miért jelenthet hasznot, ha a céges partnereink is átállnak a CRM használatára?

Az egyre inkább élesedő piaci versenyhelyzetben ott tartunk manapság, hogy CRM használata nélkül pikk-pakk hátrányba lehet kerülni a versenytársakkal szemben. Merthogy a CRM hiányában a folyamatok és feladatok lassabban, kevésbé hatékonyan valósulnak meg.

Ez egyaránt igaz a saját cégünkre, ahogy a velünk együttműködő partnereinkre is. Márpedig a tartós sikereket szem előtt tartva nekünk is elemi érdekünk, hogy minden stratégiai partner sikeresen tudjon működni. Ha nekik jól megy, azzal mi is jól járunk!

Pontosan ennek fényében indokolt, hogy fontolóra vegyük azt, hogy egy praktikus partner program keretei között motiváljuk céges partnereinket a CRM használatára!

Hogyan néz ki a gyakorlatban a CRM partner program?

Gyakorlatilag arról van szó, hogy az általunk ideálisnak gondolt partnerek teszt hozzáférést kapnak az egyik leginkább felhasználóbarát CRM rendszer felületéhez. Mintha csak azt intéznénk el, hogy meghívást kapjanak egy kiváló lehetőség kapujába.

Miután megadtuk az általunk megfelelőnek vélt partnerek elérhetőségeit, a CRM szolgáltató emailt fog küldeni az ő részükre. Ebben az emailben benne lesznek a CRM használatához szükséges belépési adatok.

Vagyis a partnernek tényleg annyi lesz csak a dolga, hogy aktiválja ezt a hozzáférést, majd elkezdje saját magának tesztelni a szóban forgó CRM platform által kínált lehetőségek mindegyikét.

Mit nyerünk azzal, ha partnereket invitálunk a CRM használatára?

Először is érdemes megemlíteni, hogy a partner programot kínáló CRM szolgáltató a MiniCRM, vagyis az idehaza egyik legnépszerűbb CRM szoftver. Tehát a program keretei között kiválasztott partnereink ehhez a felülethez kaphatnak teszt hozzáférést.

Hogy mi magunk miként profitálhatunk mindebből? Egyrészt olyan formában, hogy a partner programban részt vállalva kedvezményesen használhatjuk a továbbiakban a szóban forgó CRM rendszert.

Sőt, ez még korántsem minden! Merthogy ezen felül még jutalékban is részesülhetünk, amennyiben a kiválasztott partner előfizetővé válik a CRM szoftverre. Nem beszélve arról, hogyha a partner sikeresebben és hatékonyabban tud ezáltal működni, azzal még inkább jól járunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Durva kibertámadás érte Ukrajnát

pén jan 14 , 2022
Csütörtökön késő este támadás érte az ukrán kormány weboldalait, ezért péntek délelőtt egyes weboldalak még mindig elérhetetlenek. A hackerek azt üzenték, hogy „féljenek, és számítsanak a legrosszabbra”. „Túl korai még következtetéseket levonni, de a múltban hosszú feljegyzések vannak az Ukrajna elleni orosz kibertámadásokról” – mondta a külügyminisztérium szóvivője a Reutersnek. […]
Egy laptop képernyőjén ukrán, orosz és lengyel nyelvű figyelmeztető üzenet jelenik meg, amely egy hatalmas kibertámadás után jelent meg az ukrán külügyminisztérium hivatalos honlapján. Ukránok! Minden személyes adatát nyilvánossá tettük. A számítógépen lévő összes adat megsemmisült, visszaállítása lehetetlen" - áll a feltört kormányzati weboldalakon ukrán, orosz és lengyel nyelvű üzenetben. A kép 2022. január 14-én készült. REUTERS/Valentyn Ogirenko/Illustration

És még ez is...