Itt van a kerti partik ideje

fackelmannshopItt van a hosszúra nyúló kerti partik ideje! Ezek a kerti társasági összejövetelek mindig összehozzák a családtagokat és a barátokat. Annak érdekében, hogy valóban kifogástalanul sikerüljön a rendezvény, néhány eszközt mindenképpen be kell szerezni. Mutatjuk, hogy melyek ezek!

A kerti partikon nemcsak részt venni óriási élmény, hanem azokat megszervezni is. Azonban a tervezés nagyon fontos, hiszen csak így garantálható, hogy a házigazda is jól érzi majd magát a rendezvényen. A dekorációs elemek mellett azokra az eszközökre is gondolni kell, amelyek megkönnyítik a sütögetést és a tálalást.

Virágok és hangulatvilágítás

Érdemes az asztalokat virágokkal díszíteni. Nem kell feltétlenül a virágboltba menni emiatt, a közeli réten is szedhető néhány csokor. Ha nincs elég váza, akkor a borosüvegek is felhasználhatóak a virágok tárolására. A díszítéshez színes lampionokat is érdemes beszerezni, melyek szinte nélkülözhetetlen elemei a kerti partiknak.

Fontos, hogy mindig legyen fedett hely is, annak érdekében, hogy legyen hova menni a vendégeknek, ha az időjárás szükségessé teszi. Továbbá a megfelelő hangulatvilágításra is figyelni kell. Ehhez érdemes mécseseket és gyertyákat használni. Biztonságosabb, ha a szabadon álló gyertyák üvegpoharakba vagy befőttesüvegekbe kerülnek. Így elkerülhető, hogy egy váratlan szellő felborítsa azokat és problémát okozzanak.

A váratlan vendégek megzavarhatják a vacsorát

Az italok kerülhetnek egy jéggel teli fémvödörbe, mely igazán látványos megoldás. Azonban arról nem szabad megfeledkezni, hogy a nagyobb mennyiségű jég gyártásához további jégkockakészítőket vagy jégkockazacskókat is érdemes beszerezni. Amennyiben a hűtőtáska oldaná meg az italok kerti tárolását, érdemes beszerezni még néhány jégakkut.

Kevesen gondolnak rá, de a váratlan vendégek megzavarhatják a vacsorát. Milyen váratlan vendégekre gondolunk? Nos, a legyekre. Annak érdekében, hogy ne okozzanak gondot, néhány légycsapót is érdemes beszerezni.

Minden, amire szükség lehet a kerti parti során, megtalálható a Fackelmann Shop grilleszközök kategóriájában.

Házi készítésű fagylalttal is le lehet nyűgözni a vendégeket

Néhány színes poháralátéttel is feldobható a teríték. Továbbá arra is érdemes figyelni, hogy az italokba szánt jégkockák mellett legyen jégcsipesz. A házigazdák házi készítésű fagylalttal is lenyűgözhetik a vendégeket. Ehhez jó néhány kiváló recept található az interneten, amelyek bemutatják a főzést lépésre. Az alapanyagokon kívül néhány fagylaltkészítő formát vagy fagylaltadagolót is célszerű beszerezni.

Amennyiben grillezés is tervben van, nem szabad megfeledkezni a legfontosabb eszközökről. Be kell szerezni többek között saslikpálcikát, alumínium grilltálcát, fogócsipeszt, grill lapátot, grillkefét és húsvillát. Egy kötény és egy pár kesztyű sem árt a sütögetőnek. Ha minden megvan, kezdődhet is a késő estig tartó kerti parti!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Automatizált ellenőrzés: tippek a hatékony kibervédelemhez III.

csü aug 12 , 2021
A kiberbűnözők rengeteg különféle módszerrel és technikával támadják a szervezeteket. Ezért az it-biztonsági szakembereknek is számtalan eshetőségre kell felkészülniük, és szükség esetén új típusú védelmi megoldásokat beiktatniuk. Nehéz mindezt számontartani és folyamatosan nyomon követni, ám a Micro Focus szakértői szerint van megoldás. Automatizált ellenőrzés A keretrendszer katalogizálja a támadási módszereket […]
MITRE ATTaCK

És még ez is...