Milyen megoldások számítanak trendinek a fürdőszobák esetében?

zuhanykabin.huMilyen típusú kádak és milyen árnyalatok számítanak divatosnak a fürdőszobák esetében? Miben egyezik mindenkinek a véleménye? Trendinek számít még az arany díszítés? Érdemes a perem nélküli zuhanyajtót választani? Növény is kerüljön a fürdőszobába? Kerülni kell a fekete színt? Cikkünkben eláruljuk, hogy mire kell figyelni, ha trendi fürdőszoba kialakítása a cél.

Az alábbi tanácsok csupán útmutatók, minden esetben az a legfontosabb, hogy a helyiség illeszkedjen a tulajdonosa stílusához. Szóval nem az az elsődleges szempont, hogy divatos legyen a kialakítás, hanem az, hogy a leendő használó otthonosan érezze magát benne. Ezt minden döntés meghozatala előtt figyelembe kell venni.

A semleges árnyalatok elegáns megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek

A különleges látványvilággal rendelkező, szabadon álló kádak még mindig trendinek számítanak. Ugyanis egyszerre képviselik a retró hangulatot és a modern megjelenést a helyiségben. Ezzel a típusú káddal minden fürdőszoba különlegessé varázsolható, a látványos végeredmény garantált.

A természetes színek használata is jó döntésnek bizonyul a fürdőszobák esetében. Érdemes a semleges árnyalatok mellett dönteni és kontrasztokat használni, a meleg és élénk színeket pedig kerülni. Ráadásul a semleges árnyalatok elegáns megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. Továbbá ugyanannak a színnek a különböző árnyalataival is különlegessé tehető a fürdő.

Tökéletesen passzol a minimalista, a loft és a modern stílusokhoz

A fekete szín használata minden helyzetben jó döntésnek bizonyul, ugyanis tökéletesen passzol a minimalista, a loft és a modern stílusokhoz egyaránt. Szóval bátran fel lehet dobni a fürdőszobát egy fekete keretes zuhanykabinnal, zuhanyajtóval vagy fekete csapteleppel, zuhanyfejjel, káddal és egyéb kiegészítőkkel.

Az arany díszítés ugyanolyan trendinek számít, mint a fekete szín használata. Ezt a színt érdemes fehérrel kombinálni, így retró stílusúvá varázsolható a fürdőszoba. Az arany díszítés megjelenhet a kád, a fürdőszobabútor és a zuhanykabin esetében egyaránt.

Tökéletesíthető a végeredmény néhány növénnyel

Az egyszerű és letisztult formák kedvelőinek jó hír, hogy a perem nélküli zuhanyajtó még mindig trendinek számít. A tökéletes összkép akkor érhető el, ha nem zuhanytálcára, hanem a padlóra történik a telepítése.

A természetes hatás nemcsak a színekkel érhető el, hanem az anyaghasználattal és a formákkal is. Például trendi megoldásnak számítanak a fa vagy trópusi mintás burkolatok. Sőt, tökéletesíthető a végeredmény néhány növénnyel és egyéb természetes kiegészítővel. Azonban a növényválasztás előtt mindenképpen utána kell nézni annak, hogy az adott fajta kedveli-e a fürdőszobai közeget. Továbbá nem érdemes túlzásba esni, elegendő csupán néhány növényt vagy természetes kiegészítőt beszerezni, nem érdemes túlzsúfolni a helyiséget.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már megint itt vannak a Google autói

pén márc 11 , 2022
A Google autói március 11-én újra elindultak több magyar városban, hogy a Street View, azaz az Utcakép szolgáltatásait frissítsék – közölte a Google Magyarország. A következő hónapokban az ország számos városát érintik majd, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen. A Dunántúlon például Sopron, Székesfehér, Szekszárd, […]
Google Utcakép

És még ez is...