A legkiválóbb okosórák

okosora.netA kezünket díszítő okos eszközök dömpingjéből nagy kihívás kiválasztani a nekünk megfelelőt. Ebben a cikkben bemutatunk pár remek darabot, hogy megkönnyítsük a döntést. Férfi és női órákat is hoztunk, magyar menüs, vízálló, illetve telefonálásra is alkalmas kivitelben.

A Smartic NEO 2

Ez a fémtokos kivitel a legfrissebbek közé tartozik. Tavaly év végén jelent meg a piacon. Szerencsére magyar menüvel rendelkezik, és az IP68-as szabvány szerinti vízállósággal is ellátták. A kijelzőjére nem igazán lehet panaszunk, és a hívások lebonyolításában is segítségünkre lehet, hiszen az ehhez szükséges mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik.

Ha ezen az eszközön szeretnénk hanghívást kezdeményezni vagy fogadni, csak a telefonunkhoz kell kapcsolnunk Bluetooth segítségével. A kapcsolódással nem lesz probléma, akár Android, akár iOS rendszerű telefonunk van. Természetesen ezen kívül még sok egyéb funkciót is kapunk az órával.

Kijelzi a mobilunk értesítéseit, különböző sport módok közül választhatunk, sőt, közben a pulzusunkat is mérhetjük. A napi aktivitásunk ellenőrzését is rábízhatjuk. Mindeközben a stílusos megjelenést sem kell nélkülöznünk. A majdnem harminc óralap design között biztosan megtaláljuk a hozzánk leginkább illőt.

A kiváló FUSE Pro

Ez az óra is teljes mértékben működtethető az anyanyelvünkön. Óriási előnye, hogy GPS-vevőt is rejt magában, így a szabadtéri tevékenységünket sokkal pontosabban tudja nyomon követni. A megtett útvonalunkat és a sebességünket is így rögzíti.

Emellett egy SIM kártyás kütyüről van szó, és még az IP67-es vízállóságot is megkapjuk. A megjelenése is személyre szabható, mivel az okosora.net-nél cserélhető, különböző színű szíjjakkal árulják.

A szupervékony Smartic Ria

Ez egy hölgyeknek készült csodaszép modell. Gyönyörű kijelzővel van megáldva, így a temérdek letölthető óralapjában napestig gyönyörködhetünk. Kecses, vékony kialakítása a kisebb csuklójúaknak is jól áll. Ikonokból felépülő menüvel rendelkezik, így nagyon könnyű a kezelése, telefonálni viszont nem tudunk ezzel az időmérővel.

Az aktivitásmérésről itt sem kell lemondanunk. A telefonunk hívásait és értesítéseit is láthatjuk rajta, és pár sport mód is megtalálható benne. Ha ez mind nem lenne elég, vízállósággal is rendelkezik. Ez a típus a legjobb okosórák közé tartozik.

Az uniszex Smartic Q7

Ez a letisztult megjelenésű, kerek óra mindkét nem igényeinek megfelelhet. Magyar menüvel rendelkezik. Inkább a sportos modellek közé sorolható, ezt megerősíti a vízálló kivitele is. Mindkét nagy mobil operációs rendszerrel képes együttműködni, és csatlakozás után kijelzi az azokon megjelenő értesítéseket is.

A felsorolt típusok kiváló választást jelenthetnek. Mielőtt belevetjük magunkat a keresgélésbe, szedjük össze a számunkra fontos ismérveket! A prioritások meghatározása után már könnyedén meghozhatjuk a döntést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Netflix emelte a havi előfizetési díjait az Egyesült Államokban és Kanadában

csü jan 20 , 2022
ShareTweetPinShareA Netflix Inc havi egy-két dollárral megemelte havi előfizetési árát az Egyesült Államokban – közölte a cég. Az emelésre azért volt szükség, hogy a szolgáltató növelhesse műsorválasztékát a streaming piac éleződő versenye miatt. Az Egyesült Államokban két egyidejű adatfolyamot lehetővé tevő előfizetés havi díja 15,49 dollárra nőtt a korábbi 13,99-ről. […]
dollár

És még ez is...