Tippek a legjobb kültéri éttermi szék megtalálásához

dublino.huAhogyan az otthonokban a terasz a nappali meghosszabbítása, úgy az éttermekben a vendégtér kiterjesztése, egy olyan hely, ahol a korszerű árnyékolóknak, négy évszakos pergoláknak köszönhetően akár egész évben vendégeket fogadhat.

Azok a vendéglátóhelyek, amelyek finom ételeket és italokat kínálnak, és gondosan, kényelmesen berendezett terasszal rendelkeznek, megnövekedett forgalomra számíthatnak. Ma már számtalan stílusú, anyagú és színű teraszbútor közül válogathatnak az étterem-, kávézó- és más vendéglátóhely-tulajdonosok. Milyen szempontokat kell mérlegelniük a választásnál? Mi tesz egy vendéglátós széket alkalmassá kültéri használatra?

Funkció és használat

A kereskedelmi kültéri bútorok kényelmet és funkciót biztosítanak a kültéri étkezőterületeknek. Válogasson a Dublino kültéri székeinek kínálatából, találja meg az enteriőr stílusához illő, komfortos és funkcionális bútorokat! A vendéglátóhelyek teraszaira készült bútorok sokféle konfigurációban, stílusban, színben, anyagban, formában kaphatók. A helyszínnek megfelelő darabok kiválasztása némi kutatómunkát igényel.

Az elsődleges kérdés, hogy hogyan szeretné használni azokat a szabadtéri helyszínen. Fel kell mérnie a berendezni kívánt teret, annak burkolatát, ez segíthet abban, hogy a megfelelő anyagokból és formatervezéssel készült, a környezethez illeszkedő bútorokat válasszon.

Alaposan tervezze meg!

A teraszos étkezőhelyeknek van néhány sajátos eleme, amelyet figyelembe kell venni a kültéri tervezés és elrendezés során. A közterületi teraszok esetében számolni kell azzal, hogy éjszakára minden elemet el kell távolítani a térről vagy utcáról, illetve úgy kell megválasztani őket, hogy azok ellenállóak legyenek az időjárás viszontagságaival szemben. A teraszbútoroknak víz- és UV-állónak, valamint praktikusan rakásolhatónak vagy összecsukhatónak kell lenniük.

A kényelem érdekében további kiegészítők, például árnyékolók és fűtőberendezések elhelyezése válhat szükségessé.

Ahhoz, hogy tudja, mennyi bútor fér el, ismernie kell a hasznos tér méreteit, alakját, valamint a forgalomáramlás irányát. Ügyeljen arra, hogy elegendő helyet hagyjon a vendégeknek és a felszolgálóknak a kényelmes közlekedésre.

A legjobb teraszbútor anyagok

A fa bútorok szépsége eltörpül a magas karbantartási igény mellett, ezért kevesen választanak ma már faszékeket és -asztalokat kültérre. A műanyagok, illetve a szintetikus anyagú, rattanfonást utánzó bútorok nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanis nemcsak sokoldalúak, hanem időjárásállóak, tartósak, nem fakulnak, karbantartási igényük alacsony, továbbá könnyen tisztíthatók. A könnyű szerkezetű alumínium és porfestett fém kültéri bútorokra ugyanez jellemző.

Nyújtson vendégeinek maximális kényelmet, és biztosítsa a szabadtéri étkezés pihentető élményét, saját maga számára pedig könnyítse meg karbantartási feladatait gondosan válogatott, gondozásmentes kültéri bútorokkal!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban LXIII.

ked nov 14 , 2023
Az OECD adatai szerint míg a fiúk 15 százaléka, addig a lányok mindössze 7 százaléka választ mérnöki vagy természettudományos karrierutat, noha az iskolában egyformán jól teljesítenek ezekben a tárgyakban. A KSH adatai szerint a 2021 III. negyedév végén a televíziószolgáltatás előfizetéseinek száma egy százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz mérten, […]
számok

És még ez is...