A Netflix emelte a havi előfizetési díjait az Egyesült Államokban és Kanadában

dollárA Netflix Inc havi egy-két dollárral megemelte havi előfizetési árát az Egyesült Államokban – közölte a cég. Az emelésre azért volt szükség, hogy a szolgáltató növelhesse műsorválasztékát a streaming piac éleződő versenye miatt. Az Egyesült Államokban két egyidejű adatfolyamot lehetővé tevő előfizetés havi díja 15,49 dollárra nőtt a korábbi 13,99-ről. Az árak Kanadában is emelkedtek, ahol a korábbi 14,99 kanadai dollárról 16,49 kanadai dollárra kúszott fel az előfizetés díja. „Azért +frissítjük+ az árainkat, hogy továbbra is minőségi szórakozást tudjunk nyújtani az előfizetőinknek. Mint mindig, most is egy sor csomagot kínálunk, így a tagok a pénztárcájuknak megfelelő csomagot választhatnak” – mondta a Netflix a szóvivője.

A világ legnagyobb streaming szolgáltatója keményen kihívásokkal néz szembe az online streaming piacán. A Walt Disney, az AT&T WarnerMedia, az Amazon.com és az Apple próbálják letaszítani a trónról. A Netflix amerikai csomagja havi 1előfizetési díja nagyobb, mint a versenytársaké. Az AT&T tulajdonában lévő HBO Max jelenleg havi 11,99 dolláros promóciót kínál 12 hónapig. A Disney+ ára havi 7,99 dollár vagy évi 79,99 dollár. Az Egyesült Államok és Kanada a Netflix legnagyobb régiója, 2021 szeptemberében 74 millió streamelő ügyféllel. A régió a vállalat bevételének közel 44 százalékát tette ki 2021 harmadik negyedévében, vagyis körülbelül 3,3 milliárd dollárt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új információs és online ügyintéző portálja van a NAV-nak

csü jan 20 , 2022
ShareTweetPinShareNéhány napja indult el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új információs, illetve online ügyintézésre is alkalmas portálja, amely a magánszemélyek és a szakmabeliek számára is új megoldásokat kínál. A portál egyik legmarkánsabb újdonsága, hogy a teljes tartalomból át lehet navigálni a magánszemélyeknek szóló nézetre, amely leszűkíti az információk és […]
NAV

És még ez is...