A wifi alternatíva külföldön is? Roaming akadémia

wifiItt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít.

22. Ha külföldi tartozódásunk során kikapcsolom a mobilinternetet a telefonomon, akkor wifi-n sem tudok internetezni? Wifin keresztül igénybe tudjuk venni az internetszolgáltatást, de tudnunk kell, hogy adatvédelmi szempontból még a jelszóval védett nyílt hálózatok (wifi) sem annyira biztonságosak, mint a mobiltelefon/mobileszközön való adatforgalmazás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Honor 7: Még jőni kell, még jőni fog...

hét júl 27 , 2015
Fémház, ujjlenyomat-olvasó, húsz megapixeles kamera és erőteljes hardver. Ezek a hamarosan érkező Honor 7 legfőbb tulajdonságai. A Honor július elején mutatta be legújabb zászlóshajóját Kínában. Az első eladási eredmények hitetetlenek: két perc alatt kétszázezer rendelés érkezett, ami azt jelenti, hogy másodpercenként 1700 készülék talált gazdára. A készlet hamar kifogyott, de a vásárlási […]

És még ez is...