Különleges grafikák és ábrák a gyerekszobába

babyberryAmikor babaszobát vagy gyerekszobát tervezünk, a harmónia mellett bájjal és különleges dekorációval is szeretnénk barátságossá, hívogatóvá és különlegessé tenni a teret.

Ezeket a célokat segít megvalósítani a Lilipinso. Ez a francia, világszerte ismert márka itthon is nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül.

Díszítsük fel a gyerekszobát

A gyönyörű tapéták és falmatricák minden gyerekszobába kellemes hangulatot csempésznek. Kínálatukban a falra való díszítő elemeken felül imádnivaló szőnyegeket is találsz, így teljessé teheted a harmóniát. A játékos, mégsem túlzottan vibráló kiegészítőkkel a gyerekszoba egy olyan hellyé válik, ahol kicsik és nagyok is szívesen töltik az idejüket.

A babyberry.hu Lilipinso termékei között megtalálod mindhárom terméktípust, így tapétát, falmatricát és szőnyeget is választhatsz náluk.

Gyönyörű szőnyegek

A szőnyegek között találsz imádnivaló jegesmedve családot formázót, amely kellemes kék árnyalataival minden gyerekszobát meseszéppé varázsol. Nagy kedvencek a felhőt formázó szőnyegek is, amelyen ülve elrepülhettek a fantázia birodalmába.

Különleges hatással ajándékoz meg a mustár színű, levél formájú szőnyeg, amely vidám pillanatokat és melegséget csempész a szobába. A pálmalevelekkel díszített nagy méretű szőnyeg a babaszoba valódi díszévé válhat, ráadásul remekül illenek hozzá az afrikai állatos falmatricák és tapéták is.

A szőnyegek 100% pamutból készültek, maximálisan bababarátok. Vastagságuknak és puhaságuknak köszönhetően az önfeledt játék tökéletes színhelyévé válnak.

Tapéták és falmatricák

A Lilipinsonál neves tervezők dolgoznak azért, hogy a gyerekszobába mesés figurák, ugyanakkor valódi alkotások kerüljenek. Akár virágos, akár állatos, akár terrazzo vagy levélmintás, háromszögeket ábrázoló vagy pötty foltos, szivárványos, esetleg felhőmintás tapétát választasz a falra, biztos lehetsz abban, hogy tökéletes lesz a végeredmény. Ha nem szeretnéd a teljes szobát tapétázni, természetesen kiválaszthatsz csak egy falat is, illetve használhatsz akár falmatricákat is.

Bár a mintázat nagyon sokféle lehet, abban biztos lehetsz, hogy modern ábrázolás és gyerekszobába illő bájos formák közül válogathatsz. Akár színesben, akár visszafogott fekete-fehérben gondolkodsz, megtalálod a nektek leginkább tetsző motívumokat és dizájnt, ami megszépíti a gyerekszobát.

Mindig megújuló és megbízható minőség

A Lilipinso több, mint 60 művész és dizájner közreműködésével, valamint újabb és újabb tehetségek munkája által képes a folyamatos megújulásra is, miközben a tőlük megszokott anyagbeli és formavilágbeli minőségre mindig számíthatunk. A művészek újabb és újabb kollekciókkal kápráztatnak el minket és munkáik révén neked is lehetőséged van arra, hogy valódi alkotásokat vigyél a gyerekszoba enteriőrjébe. Elegancia, minőség, harmónia és bájos játékosság – ezt kínálja neked is a Lilipinso, ami Magyarországon egyedüliként a babyberry kínálatában található meg.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mire van valóban szükséged a babaszobában?

ked szept 7 , 2021
ShareTweetPinShareA babavárásnak egy izgalmas és imádnivaló szeglete a leendő babaszoba tervezgetése és elkészítése. Az ember azonban csak kapkodja a fejét, hogy mennyi mindenre van szükség ahhoz, hogy egy babaszoba elkészülhessen és kicsik és nagyok is jól érezhessék magukat benne. Ide egy kép, oda egy falmatrica. Ezen a falon tapéta vagy […]
Bubbaland

És még ez is...