Mikor kell lecserélned a nyomtatódat?

tonerpartners.huElég banálisnak tűnhet a kérdés, és a valószínűleg a legelső válasz, ami eszedbe jutott, az az volt, hogy akkor elromlik.

A mechanikai meghibásodás valóban fennáll, hiszen a nyomtatóknak is vannak olyan alkatrészei, amik használatból eredően elkopnak. De nem csak ebben az egy esetben van szükség az eszköz cseréjére.

Elakad a papír

A papírelakadás nem ritka jelenség a nyomtatás során, hiszen akár egy nagyobb súlyú lap vagy egy ferdén betöltött oldal is okozhatja.

Ha viszont egyre gyakoribbak ezek az elakadási problémák, az jelentheti azt, hogy egyes alkatrészek kopása okozza az eltömődést. Ez viszont a nyomtató élettartamának a végét jelenti.

Alig lehet festékkazettát kapni hozzá

Nyomtatók esetében is fennáll az a helyzet, hogy az egyre régebbi típusokhoz egy idő után nem gyártanak alkatrészt vagy patront. 

Ilyenkor muszáj új eszközt vásárolnod, mert ha minden raktárból elfogytak a készletek, már sehonnan nem fogsz tudni patront beszerezni.

Hamarabb kifogynak az utántöltők

Ha esetleg előrelátó voltál, és több doboz festékkazettád van otthon, akkor elodázhatod ideig-óráig a készülékcserét.

Viszont ha azt veszed észre, hogy a nemrég cserélt patront néhány hét után cserélni kell, akkor sajnos a géped is jelzi a nyugdíjba vonulási szándékát. Idővel ugyanis nem tudja olyan hatékonyan használni a festékkazettát, mint fiatalkorában.

Elavult

Az utóbbi néhány év a nyomtatók körében is jelentős fejlesztéseket hozott. Egyre jobb a nyomtatások felbontása, több funkciót is gyorsan el tudnak látni, vannak környezetkímélő darabok, és ami a legfontosabb: a legmodernebb típusok wifiről is fogadják a nyomtatni kívánt adatot.

Amennyiben az igényeid már több mindent megkívánnának, akkor is érdemes elgondolkodnod a új eszköz beszerzésén.

A TonerPartners.hu-nál megtalálod a legnépszerűbb gyártók modelljeit, valamint a megfelelő eredeti vagy alternatív patronokat is.

Megnövekedett igények

Sokszor halljuk, hogy a mai világ felgyorsult. Elég csak megfigyelni a reakciónkat, ha nem azonnal vagy pár másodpercen belül kapjuk kézhez a nyomtatóra küldött dokumentumunkat – lehetőleg készen.

Ugye, máris bosszankodunk? Mi van már? Most miért nem csinálja?

A régebben megvásárolt nyomtatónk nem “gyorsult” fel a világgal. Ugyanazokkal az időparaméterekkel dolgozik, ami néhány éve még belefért az ingerküszöbünkbe. Viszont, ahogy telik az idő, a nyomtatási sebesség lassulhat, ahogy az adatfeldolgozás is.

Ha Te is észrevettél ilyen jellegű problémákat a nyomtatóddal kapcsolatban, akkor ideje új készüléket keresned. 

Alaposan gondold végig, hogy milyen funkciókra szeretnéd használni: csak nyomtatásra vagy másra is? Színes legyen, vagy elég a fekete-fehér? Lézersugaras vagy tintapatronos? Mennyire lesz könnyű vagy nehéz a festékkazetta beszerzése a továbbiakban?

Ha tanácsra van szükséged a megfelelő patron kiválasztásában, a TonerPartners.hu örömmel áll a rendelkezésedre.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Mastercard globális kisvállalkozói programot indít

csü okt 14 , 2021
ShareTweetPinShareA Mastercard a kisvállalkozások digitális átállásának segítésére elindított egy globális kezdeményezést, a Strive-ot, amely a kisvállalkozások pénzügyi ellenálló képességének erősítésére, valamint talpra állásuk és növekedésük támogatására összpontosít. A Mastercard Impact Fund 25 millió dolláros kezdeti filantróp befektetésével a Strive világszerte több mint ötmillió mikro- és kisvállalkozásnak segít abban, hogy azok […]
MasterCard

És még ez is...