Okostelefon a reálisan gondolkodóknak

coolmobile.huVan egy olyan okostelefon gyártó leányvállalat a piacon, aki kifejezetten egy olyan célcsoportot szólított meg, akik reálisan tudnak gondolkodni. Főleg fiataloknak szánják a készülékeiket, és sikeresek. Sőt, egyre sikeresebbek!

Mögöttük pedig a világ egyik leginnovatívabb anyavállalata áll, így mindenképp érdemes őket megismerni. Lássuk is, hogy kiről van szó!

A reálisan gondolkodók okostelefon márkája

Ma már szinte mindenki megtalálja magának a tökéletes okostelefont. Épp ezért nehéz helyzetben van minden új gyártó, aki szeretne betörni erre a jelenleg is elég telített piacra.

Azonban sokan elfelejtettek valamit az évek során. Ez pedig az, hogy az okostelefon is csak egy tárgy! A kiváló Realme okostelefonok ezen gondolat mentén jöttek létre. Azokat a főleg fiatalabb korosztályhoz tartozókat célozzák meg, akik a telefonra nem megváltóként tekintenek. Akik tudják, hogy ez csak egy készülék, egy tárgy, és nem a boldogságuk forrása.

A legtöbb vásárlójuk nem gondolja túl az okostelefon vásárlást, csak egy jól használható eszközt szeretne. Ők azok, akik nem fogják a fizetésüket egy az egyben odaadni egy mobilgyártónak sem. Fontos számukra a kiváló ár/érték arány, a megfizethetőség, a reális ár.

A Realme okostelefonok mindezt meg tudják adni a vásárlóiknak. Közel sincsenek túlárazva, sőt, igen kedvező áron vásárolhatjuk meg a készülékeiket. Mindezt úgy, hogy fejlett technológiai megoldások találhatóak bennük, és kiemelkedő funkcionalitással bírnak.

Kínai, illetve indiai a márka, nem baj?

Sajnos sokan még mindig nem bíznak a kínai márkákban. Ma már komoly saját gyártású készülékek érkeznek az ázsiai országból. Ezek közé tartoznak a Realme okostelefonjai is.

Egy új gyártónak nincs könnyű helyzete ezen a telített piacon. Ma már sok leányvállalat létezik, hiszen a nagyobb cégek létrehozzák a kisebb vállalataikat, melyek piacra dobhatnak egy teljesen új célközönségnek is termékeket. Így meglesz a kellő tőke és a szakmai tudás a kiváló termékek elkészítéséhez. Emellett pedig teljesen egyedileg tudják az új márkát pozicionálni.

A Realme is egy ilyen leánycég, méghozzá az Oppo gyártóhoz tartoznak. Alapvetően Indiában működnek, de a kínai anyacég leányvállalataként. India meghódítása után következett Ázsia, majd 2019-re annyira kinőtték magukat, hogy megérkeztek Európába is.

Nem rossz, ha a tapasztalt Oppo áll mögöttük

Az anyacég eléggé szabad kezet adott a Realme számára, amit meg is háláltak a kiváló telefonjaikkal és eredményeikkel. Tökéletes hátteret kaptak az Oppo-tól, mind szakmailag, mind anyagilag. Nem ritka az ilyen sikeres páros, gondoljunk csak a Huawei égisze alatt működő Honorra vagy a Redmire, ami a Xiaomi leányvállalata.

És hogy essen pár szó az anyavállalatról is, érdemes tudni az Oppo-ról, hogy az egyik leginnovatívabb gyártóról van szó. Számos kiváló újítás és szabadalom fémjelzi a nevüket. Ilyen például a képernyő mögé integrált ujjlenyomat olvasó vagy az optikai zoom, de a gyorstöltés is.

Mint láthatjuk, megbízható kezek közül kerülnek ki a Realme okostelefonok.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Romániában a könyvtárak fele bezárt

ked szept 13 , 2022
Romániában a könyvtárak csaknem fele bezárt, a könyvtárlátogatók száma pedig harmadára csökkent az utóbbi néhány évtizedben – közölte a Digi24.ro hírportál. A rendszerváltás óta eltelt három évtizedben – 1995 és 1996 kivételével, amikor 277 új könyvtárat alapítottak – minden évben könyvtárak százait számolták fel Romániában, ahol 1990-ben még 16 665 […]
Országos Széchényi Könyvtár

És még ez is...