Nokia 8: 360 fokos audió

A HMD Global, a Nokia telefonok forgalmazója bemutatta a Nokia 8 okostelefont, amely egyszerre rendelkezik csúcsképességekkel és igényesen kialakított formavilággal. A gyártó szerint a Nokia 8 három világújdonsággal lép be az Android okostelefonok piacára: a kiváló teljesítménnyel, a tökéletes Pure Androiddal és a legújabb alumínium kialakítású házzal. A Nokia 8 elsőként teszi lehetővé a videók kettős képernyőn történő valós idejű megosztását a közösségi média felületeire, mint például a Facebookra vagy a Youtube-ra. A Dual-Sight segítségével egyszerre használható az előlapi és hátlapi kamera a megosztott képernyőn mind a fényképeknél, mind a videóknál.

A Nokia 8 elsőként érkezik úgynevezett Nokia OZO Audio rendszerrel, mellyel valódi prémium technológiát nyújt a felhasználóknak. Az OZO 360°-os hangzása jóval emlékezetesebbé teszi az élményt a 4K videókon. A szélein 4,6 mm, átlagosan pedig 7,3 mm vastagságú Nokia 8 illesztésmentes kialakítását, precíz megmunkálással egy 6000-es* alumínium ötvözetből alkották meg, és ezt a kezdetleges külsőt a marás, galvanizálás, polírozás stádiumain keresztül tökéletesítették. A kiválasztott modellek fényes-tükröződő felületének tökéletesítése húsz órát vesz igénybe, mely után már makulátlan lesz a telefon külseje. A telefon a Qualcomm erős, Snapdragon 835 Mobil Platformjával és a letisztult, biztonságos és mindig a legfrissebb verziót futtató Androiddal kiemelkedő teljesítményre képes.

*6000-es sorozatba tartozó alumíniumötvözetek
Szilícium és magnézium tartalmú ötvözetek. A szilícium és a magnézium olyan arányban van jelen bennük, hogy magnézium-szilicidet alkossanak. Emiatt ezek az ötvözetek hőkezelhetők. Az ilyen ötvözetek, mint pl. a 6061-es ötvözet, jól alakíthatók, könnyen hegeszthetők és mérsékelten szilárdak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Invitel kínálatában is elérhető a Digitális Jólét Alapcsomag

sze aug 23 , 2017
Augusztus 22-én a Digitális Jólét Program részéről Krahl Eszter, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és David Blunck, az Invitel Csoport vezérigazgatója megállapodást írt alá a Digitális Jólét Alapcsomag védjegyének használatáról, így mostantól az Invitelnél is elérhető a kedvező árú internetszolgáltatás. A Digitális Jólét Alapcsomag kedvezményes szolgáltatást kínál azoknak, […]

Friss, ropogós